ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κατσουράνης ή, Σάμαρης; Το ερώτημα είναι ποιος ο πλέον χρήσιμος. Δεν είναι ώρα τώρα να κρίνεις, να συγκρίνεις αξία ποδοσφαιρική. Το ερώτημα είναι ποιος ο πλέον απαραίτητος.

Τον Κατσουράνη τον ξέρουμε. Αυτός είναι. Τον Σάμαρη δεν τον ξέρουμε. Ό, τι έχει να δείξει σαν ποδοσφαιριστής δεν έχει προλάβει ακόμα να το βγάλει. Να το πω απότομα. Προτιμώ τον Σάμαρη. Και θα εξηγήσω γιατί.

Σε τέτοιο παιχνίδι, όπως αυτό με την Ακτή, όπου κρινόταν η πρόκριση, δεν έχεις ανάγκη την πείρα του Κατσουράνη. Όπως το λέω. Να την βράσω και να την κάνω κόλυβα την πείρα. Θέλω τον πυρόκαυλο Σάμαρη. Αυτόν που θα δώσει μάχη σε κάθε σημείο του γηπέδου και δεν θα έχει συνείδηση τι κάνει. Όπως το λέω. Αυτό θέλω.

Είμαι σίγουρος 100% ότι ο Σάμαρης δεν είχε συναίσθηση πόσο θα βοηθούσε την ομάδα αν σκοράρησε στο 1-0, όταν όρμησε στη φάση. Ούτε κι όταν έστειλε τη μπάλλα στα δίχτυα κατάλαβε τι έκανε. Τέτοιον παίκτη θέλεις σε τέτοιο ματς. Να μη “σκέπτεται” σκοπιμότητες. Να ρίχνεται σαν καμικάζε κι ό, τι βγει.

Με τον Σάμαρη, με παίκτες νέους και φιλόδοξους κι όχι έμπειρους Κατσουράνηδες, μ' αυτούς κυκλοφορεί το αίμα στην εθνική ομάδα. Με τον Σάμαρη γίνεται πιο κινητική ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Επικύνδυνος μαλάκας όποιος δεν βλέπει γήπεδο