ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΛΑΤΕΡ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ

Πηγή: INTIME
 

“Δεν κατάλαβα γιατί με απέβαλε!” είπε κατάπληκτος ο Φερνάντο Σάντος για την απόφαση του διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα στον Πορτογάλο καντηλανάφτη. “Δεν έκανα τίποτα” διαμαρτυρότανε η Μάρθα Βούρτση του μουντιάλ. “Απλά μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκανε και ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, για να μιλήσω στους παίκτες μου”.

Κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο Σάντος. Κι εγώ να ήμουν ο διαιτητής θα τον έδιωχνα . Μόνο που εγώ θα τον απέβαλα πολύ ενωρίτερα. Δεν θα περίμενα το τέλος και της παράτασης.

Αδικαιολόγητος ο προπονητής της εθνικής ομάδος και γιατί υποχρεώσε τον Αυστραλό να τον αποβάλλει και γιατί σε στιγμές που όφειλε να συνεργαστεί με τους παίκτες του, εν όψει της διαδικασίας των πέναλτυ, αυτός βρέθηκε εκτός εαυτού. Ο απαράδεκτος.

Δόθηκε εντολή από τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ Μπλάτερ στον διαιτητή, αποκαλύπτει ο αποδυτηριάκιας. “Δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες μια ευκαιρία να διώξεις από τις... κάμερες τον Σάντος! Θέλουμε χαρούμενα πρόσωπα, όχι τεθλιμένες χήρες και ορφανά. Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο να βλέπει μια φάτσα ανθρώπου καταδυστυχισμένου, πολυβασανισμένου. Τι πράμα είναι αυτό! Σα να τον βρήκαν όλες οι τραγωδίες του κόσμου, τυραννισμένος, ένας χοντροζοχάδας. Μία όρθια αντιπαθέστατη μανούρα στον πάγκο. Απέβαλλέτονα!”.

Διαβάστε ακόμα:

Χαμός με την πεθερά του Παπασταθόπουλου