«ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ – ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Κοινής αποδοχής, λέει, ο νέος πρόεδρος της σουπερ ληγκ. Έλα! Ναι, σου λέω, το είπε ο ίδιος ο Αλαφούζος. Περίεργο. Περιεργότατο. Γιατί, δηλαδή, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να αποδεχθεί για νέο αφεντικό της σουπερ λίγκα άνθρωπο του Μαρινάκη;

Εγώ θα σου πω το γιατί. Γιατί ο Αλαφούζος υποχρεώθηκε να εκτεθεί στον «σύμμαχο» του ΠΑΟΚ. Επειδή κατάλαβε ότι η δύναμη του Παναθηναϊκού στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος είναι ανύπαρκτη σχεδόν και δεν έβγαζε πουθενά η «αντιπολίτευση». Γι’ αυτό.

Έτσι στήθηκε η «λυκοσυμμαχία» του αδύναμου Παναθηναϊκού, του χωρίς επιρροή σ’ άλλες ΠΑΕ, και του Ολυμπιακού, που η κυριαρχία του είναι αποδεκτή στην πλειοψηφία των ΠΑΕ.

Κάτι άλλο. Μετά τα χρόνια της Παράγκας, τελικά το 2006 υποτίθεται ότι τα βρήκαν Ολυμπιακός του Κόκκαλη και Παναθηναϊκός του Βαρδινογιάννη. Έπεσαν φιλιά σταυρωτά για να προχώρησαν «ενωμένοι», για το καλό του ποδοσφαίρου. Παραμυθάκι για καθυστερημένα παιδιά.

Πρώτος πρόεδρος της σούπερ λίγκα το 2006 ο Πέτρος Κόκκαλης, δεύτερος πρόεδρος το 2007 ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης. Τα λόγια τα μεγάλα πήγανε στο βρόντο. Το 2008 έγινε η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό για να αντιμετωπίσουν τον Κόκκαλη που «δούλευε» τον Βαρδινογιάννη. Τα ξεχνάμε;

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τα έχωσε ο Αλαφούζος στον Σάντος