ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΩΜΑ Ο ΡΟΜΠΕΝ

 

Είναι αδύνατον να μην παίρνει ο Ρόμπεν. Και για να τρέχει σε κάθε ματς και να ‘ναι ετοιμοπόλεμος και στα 90, και αν χρειαστεί και στην παράταση, σημαίνει ότι ο Ολλανδός φαλακρός και ξυρισμένος μαζύ τα παίρνει χοντρά.  Και πράμα πολύ προχωρημένο. Αυτό θα σου πει ο άνθρωπος της δουλειάς. Της φυσούνας.

Η έκπληξη της αιωνιότητας θα ‘ναι να μην παίρνει το τανκ της Ολλανδίας. Ο άνθρωπος είναι τούρμπο. Δυνατός, εκρηκτικός, ταχύτατος, ισοπεδωτικός. Μην πουν οι αφελείς τι θα δείξει το αντιντόπιγκ κοντρόλ. Δεν είναι μαλάκας ο Ρόμπεν να το ρισκάρει. Να τον τσακώσουν. Ούτε μαλάκες είναι αυτοί που έχουν αναλάβει να τον φαρμακώνουν.

Το ντόπιγκ στην κούρσα πάντα προηγείται του αντιντόπιγκ. Στο ντόπιγκ ψάχνουν τι θα δώσουν χωρίς να τους πιάνει κανένα μηχάνημα, κανένα δείγμα ούρων. Το αντιντόπιγκ ακολουθεί, είναι σταθερά ένα βήμα πίσω.

Τι να συμβαίνει με τον Ρόμπεν; Λέμε τι βλέπουμε. Δουλεύει με προσωπική συνταγή. Όχι της Μπάγερν Μονάχου, ούτε της εθνικής Ολλανδίας. Το πράμα μιλάει μόνο του. Οι άλλοι οι συμπαίκτες του κρεμάνε από το 60-65 λεπτό, τον φαλακρό πράκτορα τον βλέπεις και πριν σφυρίξει  τη λήξη το κοράκι να κάνει φάση λες και μπήκε στο γήπεδο πριν διόμισυ λεπτά.

Διαβάστε ακόμα:

Η Βραζιλία έχει χάσει πριν παίξει με τη Γερμανία