ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ

 

Η Βραζιλία θα πάρει το μουντιάλ, είχε προβλέψει παραμονή του αγώνα με την Γερμανία ο Ζοζέ Μουρίνιο. Και τι έγινε τελικά; Δεν μπορείς να ξέρεις τι έγινε διότι ακόμα δεν ξεκίνησε καν το μουντιάλ του 2018.

Ο Μουρίνιο έβλεπε Βραζιλία και οι καριόκας έφαγαν 7-1 από την Γερμανία. Δεν θα πεις, όμως, ότι έπεσε έξω ο κοντοπούτανος. Η Βραζιλία είναι διαχρονική ομάδα. Κάποτε θα το ξαναπάρει. Πιθανόν το 2022, το 2034, οπότε θα δικαιωθεί ο Πορτογάλος.

Κάνεις πλάκα; Εγώ όχι. Όσοι κάνουν προβλέψεις κάνουν πλάκα. Μιλάω σοβαρά. Η Αλέκα Παπαρήγα έκανε κι αυτή τα προγνωστικά της. Οτι το μουντιάλ θα το πάρει η Ολλανδία. Πως το ξέρω ότι η κυρία δεν έκανε πλάκα;

Κι όμως, δεν έκανε πλάκα ούτε ο Μουρίνιο, ούτε η πρώην γραμματέας του ΚΚΕ, φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού, άρα ψιλοσχετική υποτίθεται από μπάλλα. Μιλάω σοβαρά. Αν δεν τον παίρνεις στην πλάκα όποιος κάνει προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, σοβαρά προγνωστικά, τότε εσύ ο ίδιος είσαι της πλάκας.

Κυρίες και κύριοι. Το ποδόσφαιρο βλέπεται, δεν προβλέπεται. Βέβαια κάποιοι ούτε το βλέπουν. Βλέπουν, δεν λέω, αλλά δεν ξέρουν τι βλέπουν.

Διαβάστε ακόμα:

Από τον πάτο στον τελικό