ΝΕΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Ο Αλαφούζος έχει πλάνο εξυγίανσης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος προσπαθεί να τα φέρει βόλτα, η ομάδα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί αγωνιστικά από τη μια και από την άλλη τα έσοδα να είναι περισσότερα από τα έξοδα. Πώς αλλοιώς θα καλυφθεί η μαύρη τρύπα;

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να ενισχυθεί οικονομικά η ΠΑΕ από τους γνωστούς. Τι παναθηναϊκάρες. Ποιοι είναι αυτοί; Ποιοι άλλοι από τις οικογένειες Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλου, Πολέμη, τους Πατέρα, Βγενόπουλο κ.α. επιφανείς της παναθηναϊκής οικογένειας.

Κάποια πράγματα δεν τα λέει με το στόμα του το αφεντικό. Θα τα πει ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, όταν χρειαστεί να δοθεί ένα μήνυμα στο κυριλάτο στυλ. Διαφορετικά τη δουλειά την αναλαμβάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι με «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ ένα τέτοιο «δημοσιογραφικό» ρεπορτάζ κάποιοι, ονόματα δεν λένε, εμποδίζουν την επιχείρηση εξυγίανσης του Αλαφούζου. Ένας ακόμα εχθρός, λοιπόν, μετά την «εγκληματική οργάνωση» του ποδοσφαίρου. Ποιοι να ‘ναι αυτοί που ελέγχουν το παραπαναθηναϊκό κίνημα, όπως λέμε το παραδικαστικό κύκλωμα, με συνέπεια να μη βγαίνει το πλάνο εξυγίανσης, της ΠΑΕ; Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα θα αποτελούσε την πραγματική δημοσιογραφική αποκάλυψη.

Διαβάστε ακόμα:

Βάζελος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κοσκωτάς