ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ, ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ

Πηγή: INTIME
 

Ο Τόνυ Κρος στην Ρεάλ. Καμμία έκπληξη. Από την Μπάγερν στην Ρεάλ. Συμβαίνει. Ένας παικταράς να φύγει από την United Artists στην Century Fox. Από ένα πρώτης γραμμής πολυεθνικό μαγαζί στο άλλο, και επειδή η ζωή συνεχίζεται Μπάγερν και Ρεάλ θα συνεχίσουν, με Κρος, χωρίς Κρος, να κτυπάνε την κορυφή του ουρανού.

Μας κάνει ο Κρος και δίνουμε τόσα. Η μεταγραφή θα γίνει αν συμφέρει στην ομάδα που τον παραχωρεί, άσχετο αν Μπάγερν και Ρεάλ έχουν τους ίδιους υψηλούς στόχους. Είναι στην πραγματικότητα αντίπαλοι. Άσχετο.

Είναι ομάδες που κάνουν  μπίζνες. Που σημαίνει ότι μεταγραφή είναι και αγοράζω και πουλάω. Αντίθετα, μπίζνες στο ποδόσφαιρο και στις μεταγραφές δεν σημαίνει ξεπουλάω, ούτε αγοράζω παίκτη που δεν τον χρειάζομαι.

Το πρωτοείδαμε πριν χρόνια στην Ιταλία και μας έκανε εντύπωση σ’ εμάς τα ελληνόπουλα. Να φεύγουν παίκτες από τον Ολυμπιακό της Ιταλίας και να πηγαίνουν στον Παναθηναϊκό. Παίκτες στην ακμή τους. Όχι όπως ο Δομάζος και ο Σαραβάκος στη δύση τους που πήγαν από Λεωφόρο στην Φιλαδέλφεια. Ο Αντώνης Αντωνιάδης στον Ολυμπιακό.

Στην Ιταλία, λοιπόν, μετακινούνταν παικταράς από Μίλαν στην Ίντερ και άλλος από Ίντερ στην Γιουβέντους. Επειδή η μεταγραφή συνέφερε και τις δυο πλευρές. Έτσι και στην περίπτωση του παγκόσμιου πρωταθλητή 2014 Τόνυ Κρος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μανώλης της εθνικής Γερμανίας