ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Ο ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Το διάβασα και δεν το πίστευα. Κι όμως, όταν πρόκειται για τον γνωστό για την θρησκοληψία του Άγγελο Αναστασιάδη, μόνον έκπληξη δεν αποτελεί αυτό που απεκάλυψε ο Κώστας Γκόντζος, ο δημοσιογράφος που πολλά χρόνια παρακολουθεί το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Μεταφέρω από το σχόλιο του Κώστα Γκόντζου:

Στην ίδια τοποθεσία της Ολλανδίας που σήμερα κάνει προετοιμασία ο ΠΑΟΚ είχαμε πάει προετοιμασία το καλοκαίρι που είχε έρθει προπονητής στον Παναθηναϊκό ο Άγγελος Αναστασιάδης. Είχαμε συνηθίσει η ομάδα να κάνει προετοιμασία στις Άλπεις, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Τρέντο, διότι βοηθούσε το υψόμετρο κ.λ.π.

Όσο πιο διακριτικά ρώτησα τότε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού γιατί επελέγη αυτή τη φορά προπονητικό κέντρο στη μέση του... κάμπου. Η απάντηση με άφησε άγαλμα: «Είναι το μοναδικό μέρος στην Ευρώπη όπου υπάρχει... ορθόδοξη εκκλησία σε πολύ μικρή απόσταση από το προπονητικό κέντρο, και μας το ζήτησε ο προπονητής».

Και καταλήγει ο δημοσιογράφος ότι φέτος ο ΠΑΟΚ, που προετοιμάζεται στο ίδιο προπονητικό κέντρο, σίγουρα θα έχει τη βοήθεια του Θεού αφού η ομάδα θα είναι στην κυριολεξία δίπλα στην ορθόδοξη εκκλησία.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόταση Μαρινάκη στον Αλαφούζο για Μπεργκ