ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΕΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΠΑΟ

 

Βατή κλήρωση. Δεν είναι δύσκολη ούτε εύκολη. Εκτιμήσεις με το που έσκασε το ζευγάρι Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης για τον προκριματικό γύρο του τσάμπιονς ληγκ. Και που το ξέρετε κύριοι πίτουρες αν είναι εύκολη ή δύσκολη;

Φαντάζομαι ότι όλοι έχετε βαθειά γνώση του βέλγικου ποδοσφαίρου, επίσης εικόνα από τη νέα έκδοση της Σταντάρ από τη γραφική Λιέγη. Ακόμα κι αν γνωρίζετε απ' έξω κι ανακατωτά τους Βέλγους, όμως, δεν υπολογίσατε κάτι εξόχως σημαντικό. Πως δεν έχετε ιδέα ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ποιος θα είναι σε καμμιά δεκαριά ημέρες που γίνεται το πρώτο παιχνίδι. Ούτε καν ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του.

Να σου πω και το άλλο. Στη Λιέγη πανηγυρίζουν για την κλήρωση της Σταντάρ με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο; Να είναι ευχαριστημένοι κι εκείνοι με την κλήρωση, όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που χάνει παίκτες και δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος; Παίζει κι αυτό. Οι σοβαροί αποφεύγουν τους χαρακτηρισμούς και περιμένουν να δουν πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες στο πρώτο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος φεύγει στον ΠΑΟ μετά τον Καπίνο