ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Απογοήτευσε πάλι ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή, που είχε προηγηθεί 1-0 και βρήκε ευκαιρία να κάνει το 2-0 πριν ισοφαριστεί τελικά στο 74. Καπάκι μετά την κακή εμφάνισή του στο παιχνίδι της Ευρώπης ήταν ο οδυνηρά μετριότατος  πρωταγωνιστής ενός αγώνα χωρίς ρυθμό.

Χειρώτερος, όμως, του ΠΑΟΚ ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τα ‘βαλε με το κοράκι. Λυπηρό. Λυπηρότατο. Ο διαιτητής, είπε ο προπονητής, μας έπαιξε 100-Μηδέν. Όχι, κύριε, χίλιες φορές όχι.

Η ομάδα έχει πρόβλημα. Τι κάνεις; Με ηρεμία και ψυχραιμία αντιμετωπίζεις την κατάσταση. Να δεις τι θα κάνεις. Να δεις τι πήγε στραβά, προκειμένου να προχωρήσεις στις διορθωτικές σου κινήσεις. Κι εσύ, ο προπονητής, μας λες το μαύρο, άσπρο. Γιατί;

Μια είναι η εξήγηση, δεν υπάρχει άλλη. Δεν είναι μόνο απώλεια ψυχραιμίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη, είναι έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Το παλληκάρι δεν έχει ισορροπία, βρίσκεται σε ταραχή. Όχι, να ρίχνει ευθύνες στον διαιτητή ο οποίος κράτησε στο παιχνίδι τον Σπυρόπουλο, που θα έπρεπε να τον διώξει με δεύτερη κίτρινη.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος καλύτερος φούρνος από την ΑΕΚ;