ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ;

Πηγή: INTIME
 

Αρβανιτίδης, λέει, στον Άρη της Γ΄ εθνικής. Τα ’πιασαν τα λεφτά τους τα αρειανά. Μιλάμε για τον μεγαλομέτοχο της Βέροιας κύριο Γιώργο Αρβανιτίδη, τρελλαμένο αρειανό, όπως οπαδός της ομάδας είναι και ο γιός του.

Είναι, όμως, ο κατάλληλος άνθρωπος αυτός ο επιχειρηματίας για τον Άρη του αύριο, τον Άρη που θα τον ξαναδούμε στην σούπερ λίγκα; Άσχετο, αν ο άνθρωπος έχει πακέτο χοντρό στην άκρη και ακίνητα, τέλος πάντων μια άλφα οικονομική επιφάνεια.

Ναι, το τονίζω ότι τα λεφτά δεν αποτελούν διαβατήριο του σωστού παράγοντα. Συγκεκριμένα, αφού μιλάμε για τον Αρβανιτίδη της Βέροιας, ο έτσι έχει το αλκοολίκι να κάνει τη σύνθεση της ομάδας. Ποιος προπονητής; Αυτός είναι, εγώ είμαι το αφεντικό, σου λέει, εγώ είμαι ο υπεπροπονητής. Γι’ αυτό με την ίδια ευκολία π.χ. που άλλος ανάβει τσιγάρο, το ένα μετά το άλλο, ο Αρβανίτης προσλαμβάνει και διώχνει προπονητές στη Βέροια.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Αρβανιτίδης μπερδεύεται με το παρασκήνιο. Όχι ότι κάνει κακές πράξεις, όμως θέλει να ξέρει τι γίνεται και βοηθάει οικονομικά δυο-τρεις τοπικές ποδοσφαιρικές Ενώσεις σαν ιδιοκτήτης της Βέροιας.

Που θέλω να καταλήξω; Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, δηλαδή έχει μεγάλο όνομα. Δεν ωφελούν τον Άρη νοοτροπίες παραγοντίστικες επαρχιακής ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Αλήθειες για την πουτάνα διαιτησία