Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΣΑΡΡΗ

Πηγή: INTIME
 

Όλοι έχουν να το λένε ότι ο Παναθηναϊκός ούτε κι αυτή τη σαιζόν είχε τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τα κιτάπια της UEFA να αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ. Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχαν γίνει φοβερά πράγματα, μάλιστα απασχόλησαν και την αστυνομία, και τελικά ο Παναθηναϊκός νταηλίκι πήρε την αδειοδότηση από την ΕΠΟ που τελικά του την στέρησε η ΟΥΕΦΑ.

Τι άλλαξε σ' ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό, ώστε να αδειοδοτηθεί; Τίποτα, επί της ουσίας. Θα έπρεπε να κάνει πάλι τα στραβά μάτια η ΕΠΟ και το πράμα να μη φθάσει μέχρι την ΟΥΕΦΑ, όπως πέρυσι. Προκειμένου, λοιπόν, να φτιάξει τις διαπροσωπικές, τουλάχιστον σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ ο Αλαφούζος ζήτησε να συναντηθεί με τον Σαρρή.

Στην κουβέντα επάνω ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού λέει στον Σαρρή ότι είσαι κύριος, ένας καθωσπρέπει άνθρωπος και φταίνε οι συνεργάτες μου που με παραπληροφορούσαν για το άτομό σου, κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ. Και ακούστηκε το όνομα του Παναγόπουλου, πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πράγματι, η ΕΠΟ έκανε το κορόιδο στο θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού, ο οποίος τόσο για λόγους ουσίας όσο και τυπικούς, δεν δικαιούνται εξόδου στην Ευρώπη. Και αφού ο Παναθηναϊκός διεκδίκησε την πρόκριση του στο τσάμπιονς ληγκ, τελικά θα παίξει στο γιουρόπα ληγκ, ο Αλαφούζος κάρφωσε τον Σαρρή για το κινέζικο τηλέφωνό του, που είναι κορεάτικο και αγιοβασηλιάτικο.

Διαβάστε ακόμα:

Αργησε να ξυπνήσει η Παναγιά