ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Πηγή: INTIME
 

Όταν είσαι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και θεωρείς σπουδαία και γιγαντιαία επιτυχία τον αποκλεισμό κατώτερου αντίπαλου, τότε μου δίνεις το δικαίωμα να πω ότι πάσχεις από μπεμπεδισμό. Ότι κάνεις σα μπέμπα, μια κακομαθημένη μπεμπέκα.

Εγώ μιλάω για αποτυχία στην Ευρώπη, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον ΠΑΟΚ. Κοτζάμ Παναθηναϊκός, με αξιοσημείωτο παρελθόν στην Ευρώπη, και αποκλείστηκε από την Στανταρ, που δεν είναι αυτή που ήταν πριν 20 και 30 χρόνια. Θα μου πεις ότι και ο «μνημονιακός» Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που ήταν. Σύμφωνοι, όμως στο ζύγι δεν μειονεκτεί της βέλγικης ομάδας.

Έχασε, μάλιστα μέσα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός. Αυτό λέγεται αποτυχία. Και επειδή δεν είμαστε μπεμπέκες λέμε ότι αυτή η αποτυχία δεν παραγράφεται επειδή πήρε δυο νίκες με μια κάποια ομάδα της Δανίας.

Το αυτό ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Απαράδεκτο το ντιριντάχ ντιρινταχ στα μαγουλάκια της μπεμπέκας του ΠΑΟΚ από κάποιους δημοσιογράφους που παριστάνουν τους γκουρού της ομάδας. Ποια Ζιμπρου, ωρέ πατριώτες! Μια ξεβράκωτη ομάδα είναι. Κι όμως, η παοκάρα έχασε 1-0, όχι γιατί αυτός ήθελε η Παναγία. Άμα μπούμε και στη λογική του προπονητή, τότε είναι να τον πάρουμε στην πλάκα τον ΠΑΟΚ.

Τελικά. Ένας κανονικός ΠΑΟΚ κι ένας κανονικός Παναθηναϊκός δεν πανηγυρίζουν επειδή προκρίθηκαν σε βάρος ανυπόληπτων αγωνιστικά ομάδων. Έτσι λέω εγώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ο στόχος του ΠΑΟΚ, μετά το 4-0