ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ: ΣΚΑΣΕ, ΑΓΓΕΛΕ!

Πηγή: INTIME
 

Τελειώνει το ματσάκι της ρεβάνς του ΠΑΟΚ, το 4-0 με την Ζίμπρου και ο Άγγελος Αναστασιάδης βάζει πάλι την κασέτα. «Έτσι ήθελε η Παναγία…». Και πρόσθεσε ακόμα ότι ο ΠΑΟΚ είχε χάσει στο πρώτο ματς, 1-0 επειδή έτσι ήθελε η Παναγία. «Άνθρωποι είναι κι αυτοί», εννοεί χριστιανοί, «έκαναν μια φάση, έβαλαν ένα γκολ, έτσι το ήθελε η Παναγία…».

Ε, δεν άντεξε άλλο η Παναγία με το διαρκές ξευτυλίκι που της κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ότι δεν έχει άλλη δουλειά παρά να ασχολείται με το κωλοποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τις ομάδες του Άγγελου Αναστασιάδη.

Με το που τελειώνει η συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι η Παναγία φανερώνεται μπροστά στον προπονητή και γεμάτη ταραχή και αυστηρότητα έπιασε τον Αναστασιάδη από το αυτί: Βούλωσέ το, επιτέλους! Δεν είμαι εγώ αυτή που αποφασίζω αν θα κάνει γκολ η ομάδα σου, αν θα κερδίσεις, αν θα χάσεις. Αν ξαναβάλεις στο στόμα σου το όνομα μου τότε θα πάθεις χειρώτερο κακό απ’ αυτό που θα σου συμβεί σε λίγα λεπτά…».

Έτσι έγινε όπως σας τα γράφω. Στο δρόμο για το σπίτι του ο Αναστασιάδης είχε ένα τροχαίο. Δεν είπε «Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, ευτυχώς με βοήθησε η Παναγία…»

Διαβάστε ακόμα:

Κάνει παιχνίδι πολιτικό, ο Ιβάν Σαββίδης