ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΖΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Αυτός ο Πέτριτς δεν μου γεμίζει το μάτι. Έκανε το 2-1 με Πανιώνιο που είχε προηγηθεί 1-0 στα τελειώματα και ο Κροάτης έγινε το πρόσωπο του αγώνα για τον Παναθηναϊκό της ανατροπής. Συμβαίνει, όμως δεν είναι κάθε μέρα του αηγιανού. Όπως δεν είναι κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα του αγίου Φανουρίου. Αλλοίμονο σε μια ομάδα να ποντάρει στην απόλυτη ανατροπή, όπως αυτή με τον Παναθηναϊκό που έβαλε δυο γκολ στις καθυστερήσεις.

Λέγαμε για τον Πετριτς. Επειδή είναι ντροπή να τον συγκρίνουν με τον Μπεργκ. Ότι αυτός θα αντικαταστήσει τον Σουηδό. Μιλάμε ποδοσφαιρικά, άρα όχι μόνον για την αξία ενός παίκτη. Στο λογαριασμό βάζεις και την προσφορά, κυρίως αυτή. Τι να σε κάνω να είσαι, να ήσουν και σήμερα να ρίχνω ζάρια, να ψάχνω σαν την καφετζού την κούπα, τι θα κάνεις στο μάτς.

Αναξιόπιστος αγωνιστικά ο Πέτριτς. Όπως και ο Πράνιτς. Με κάτι τέτοιους, με κάτι Μπαϊράμηδες δικαιολογημένα ο Αναστασίου λέει ότι δεν έχουμε προσωπικότητα σαν ομάδα. Μας λείπει η ηγετική φιγούρα. Ο παίκτης που αν στραβώσει το ματς να μας ξελασπώσει.

Πού να τον βρει τον ηγέτη ο Παναθηναϊκός όταν οι παίκτες-ονόματα δεν παίζουν για να παίξουν αλλά προσπαθούν να καπελώσουν μια φάση για να δικαιολογήσουν τη συμμετοχή τους.

Διαβάστε ακόμα:

Οι καλοί οιωνοί για τον ΠΑΟΚ