Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ

 

Ταλέντο ο άνθρωπος. Ταλέντο και ο άλλος, ο ποδοσφαιριστής ή, κομμωτής και χορευτής, όμως στο νταραβέρι ο ίδιος είναι της πλάκας αν τα κάνει μόνος του. Όπως στο λέω. Θα τον πιάσουν από πίσω και δεν θα έχει δίκαιο. Επειδή χωρίς μάνατζερ και έκανε επιλογή και προχώρησε σε συμφωνία.

Αυτός ο Πορτογάλος Ζωρζε Μέντες είναι ταλέντο. Το ταλέντο. Μόνο από τις μεταγραφές του καλοκαιριού κέρδισε 30 εκ. ευρώ. Καθόλου περίεργο. Είναι στους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος του είδους. Μέσα ήταν στις μεταγραφές Χαμες Ροντρίγκες, 80 εκ., από Μονακό στην Ρεάλ, Ανχελ Ντι Μαρία, 75 εκ., από Ρεάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Φαλκάο από Μονακό στην Μάντσεστερ, 9 εκ. δανεισμός ενός χρόνου.

Νόμος άγραφος. Δεν γίνεται ελεύθερος επαγγελματίας τραγουδιστής, ποδοσφαιριστής, ηθοποιός, πολύ περισσότερο όταν παίζει σε επίπεδο πρώτης γραμμής, να μην ακουμπήσει στον μάνατζερ όλο του το Είναι σαν καριέρα, σαν κονόμα. Αυτός, όχι εσύ, θα δουλεύει για σένα. Θα σκέπτεται για σένα. Είναι απαραίτητος ο μάνατζερ. Τον έχουν ανάγκη και οι τρεις πλευρές. Ο παίκτης και οι δυο ομάδες που θα συναλλαγούν.

Και λέμε ότι είναι η περίπτωση αυτός ο Μέντες, που έχει κάνει δουλειές και με τον Μαρινάκη, και έχει πελάτες τους συμπατριώτες τον Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσο τους έχει ανάγκη τους πολυφωτογραφημένους πελάτες του ο μάνατζερ, άλλο τόσο κι αυτοί τον έχουν ανάγκη. Τον επιχειρηματία – μάνατζερ που έχει γραφείο με 30 άτομα προσωπικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ομαδάρα η Αργεντινή στα φιλικά