ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ

Πηγή: INTIME
 

Δεν τον θέλω στην εθνική ομάδα τον Αντετοκούμπο. Γιατί; Επειδή είναι μαύρος. Επειδή δεν είναι λευκός. Είναι μαλάκας όποιος με βγάλει ρατσιστή. Και, μάλιστα, πριν εξηγήσω γιατί το γράφω αυτό που διαβάζει. Κι αν βεβαίως ο μαλάκας γνωρίζει τι εστί ρατσισμός.

Ο Αντετοκούμπο είναι ΤΟ ταλέντο. Ο παικταράς. Ο ρατσιστής χιτλερικού τύπου, αυτός που γέννησε τον αντιρατσιστή της πλάκας ιστορία, δεν ανεγνωρίζει αξίες και αρετές στους άλλους παρά μονάχα στη λευκή φυλή.

Παρακάτω. Όχι μόνον βλέπω ότι ο Αντετοκούμπο είναι πολύ μεγάλο ταλέντο, μάλιστα με περιθώρια εξέλιξης δίχως όρια, αλλά δηλώνω ότι ο παίδαρος μου είναι συμπαθής. Συμπαθέστατος. Μια φιγούρα που αξίζει της συμπάθειας όλων των Ελλήνων.

Επίσης αναγνωρίζω σαν Έλληνα τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Γεννήθηκε στην πατρίδα μας, άρα έχει όλα τα δικαιώματα κάθε Έλληνα. Τότε, θα με ρωτήσεις, ρε αποδυτηριάκια, γιατί δεν τον θέλεις με τη φανέλλα της εθνικής ομάδας; Εδώ είμαστε.

Το θέμα δεν είναι “ρατσιστικό”. Το θέμα είναι ότι σαν Έλληνας είμαι στιγματισμένος απατεώνας. Ειδικά στο θέμα των παραμύθι φούρναρης “ελληνοποιήσεων” το ίδιο το κράτος και οι ομάδες παίρνουν δίπλωμα απάτης. Στο όνομα της ενίσχυσης της ομάδας έχουν γίνει τα σκάνδαλα με τις ευλογίες του κράτους.

Βούκινο κατάντησε η Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου με την ξευτύλα των ελληνοποιήσεων και των ομογενοποιήσεων. Βλέπει ο άλλος έναν μελαμψό στην εθνική ομάδα και τι λέει; Πάλι κάνανε κάποια πουστιά οι Έλληνες. Δεν έχουν δίκαιο στην περίπτωση του Αντετοκούμπο. Άντε, όμως, να τους εξηγήσεις όταν έχουν προηγηθεί ένα σωρό βρωμιές.

Διαβάστε ακόμα:

Οχι άδειες εξέδρες σε μούντο