ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΠΩ!

Πηγή: INTIME
 

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Ο αντιεισαγγελέας θα ξεκινήσει έρευνα για την “εγκληματική οργάνωση” στο πρωτάθλημα, μετά τις απίστευτες και απόλυτα συγκεκριμένες καταγγελίες του πρώην ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού Ολίβιε Καπώ. Σου λέω ότι τώρα είναι σίγουρο, τα λεφτά μας τα πιάσαμε. Όλα όσα μας έχουν αρπάξει θα ξαναβρεθούν στην τσέπη μας.

Ο Καπώ, Γάλλος διεθνής, με δηλώσεις που δείχνουν ειλικρίνεια, δεν λέω ότι έτσι είναι, ούτε ότι το παλληκάρι τα είπε υπερβολικά, θα κληθεί να επιβεβαιώσει στον κύριο Αριστείδη Κορέα, όσα υποστήριξε. Και τι θα βγει;

Ναι, τα πράγματα στην Ελλάδα είναι όπως σας τα περιέγραφα, έστω ότι επιμένει ο Καπώ που σήμερα παίζει σε μία ομάδα της Πολωνίας. Έστω. Ότι δεν προηγήθηκε απειλή ότι θα τον σκοτώσουν, αυτόν, τα παιδιά του, τους γονείς του, αυτοί που θίγονται από τις καταγγελίες. Ρωτάω, ποιο θα είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Αληταράδες είναι οι πρόεδροι των ομάδων, δεν πληρώνουν, μαφιόζικα απειλούν τους παίκτες, στήνουν παιχνίδια. Χοντρά πράγματα είπε ο Καπώ. Όχι είδα και άκουσα, αλλά ότι τα έζησα, ότι ο ίδιος υπήρξα θύμα της εγκληματικής κατάστασης του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Λοιπόν;

Άντε τώρα ο αντιεισαγγελέας να κάνει αυτό που δεν έκανε κανένας συνάδελφός του! Να διασταυρώσει τις μαρτυρίες του Καπώ, που δεν είναι ο μόνος ξένος που δικαίως “συκοφαντεί” το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, και έτσι να επιβεβαιώσει η δικαιοσύνη τις καταγγελίες του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Δεν θα γίνει τίποτα. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Γιατί υπεράνω της Δικαισύνης στην Ελλάδα υπάρχουν δυνάμεις που έχουν τον πρώτο λόγο. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί είναι ακόμα αποτυχημένος ο Μαρινάκης