ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ!

Πηγή: Intime
 

Η Ελλάδα έχασε από την Ρουμανία, την οποία στο παρελθόν την είχε “πάρει” με δωροδοκία. Αλήθεια, με την ευκαιρία, πόσα παιχνίδια έχει κερδίζει η εθνική ομάδα έχοντας “γυψώσει” 2-3 αντίπαλους παίκτες;

Να μη σοκάρονται ορισμένοι. Το ερώτημα και δεν είναι τυχαίο, και δεν μειώνει κάποιες επιτυχίες της εθνικής ομάδας. Να το ξεκαθαρίσουμε. Μας ενδιαφέρει η αλήθεια;

Ύστερα είναι και το άλλο. Προσωπικά κίνητρα έπαιζαν σε κάθε απόπειρα να “πιαστούν” αντίπαλοι, όχι εθνικά συμφέροντα. Κάποιος γίνεται μάγκας, και πολύ μάγκας, όταν όχι με πακέτα κατ' ευθείαν από το δημόσιο ταμείο εξασφαλίζει εκ των προτέρων ένα κρίσιμο αγώνα.

Ήταν μια εποχή που ο ενδιαφερόμενος έκανε σαν τρελλός να “βοηθήσει” παρασκηνιακά, ας το πούμε έτσι αθώα, την εθνική ομάδα. Και μαζύ τον εαυτό του, την τσέπη του. Αντιληπτό ότι οι αγωνιστικές επιτυχίες της ελληνικής ομάδας ανεβάζουν και την εμπορική και τηλεοπτική της αξία.

Ειδικά με τις χώρες “του ανατολικού μπλοκ” της Ευρώπης από πλευράς Ελλάδος, και σε επίπεδο συλλόγων, πάντα εύκολα γινόταν το μαύρο νταραβέρι, αν το επιδίωκε μία ομάδα που συμμετείχε σε κύπελλο Ευρώπης. Να σημειώσω ότι οι “πρωτοβουλίες” ειδικά για την εθνική ομάδα είναι γνωστές, όχι μονάχα σ' ένα, δύο άτομα.

Σκέπτομαι, λοιπόν, πως θα αντιμετώπιζε σήμερα η κοινή γνώμη κάποιες “αποκαλύψεις” αν τις τολμούσαν οι πληροφορημένοι. Σχετικά με “προσπάθειες” που άλλες στάθηκαν επιτυχείς, άλλες δεν τελεσφόρησαν.

Διαβάστε ακόμα:

Στον τοίχο Ρανιέρι και Μήτρογλου