ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΖΙΓΓΕΡ

 

Άλλη μια «μυστική» συνάντηση με χρώμα Παναθηναϊκού που «διέρρευσε», όπως εκείνη ανάμεσα σε Αλαφούζο – Τζίγγερ Βαρδινογιάννη. Σε ταβέρνα του Φαλήρου βρέθηκαν Μήτσου, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Σαμαράς, πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ και Στάμος, ο επί σειράν ετών οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ. Το νέο το έμαθα εγώ από άνθρωπο που μιλάει με τον Ζαβραδινό.

Ποιο είναι το «μήνυμα» που περνάει  με το να γνωστοποιείται η συνάντηση; Με σιγουριά δεν μπορείς να ξέρεις. Οι πονηροί λένε ότι ο Τζίγγερ αφού πήρε ένα «γκάλοπ» με τη δημοσιοποίηση του ραντεβού με τον Αλαφούζο, θέλει να δείξει ότι πάντα είναι Παναθηναϊκός. Και ότι δεν είναι στο στυλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δηλαδή αν χρειαστεί να βοηθήσει οικονομικά δεν θα κάνει το κορόιδο, δεν θα είναι αρνητικός.

Ο δαιμόνιος Αλαφούζος τον έβαλε τον Τζίγγερ στη μηχανή του κυμά. «Γιάννη, δεν τα βγάζω πέρα μόνος μου, θέλω βοήθεια…» του είπε του πρώην μεγαλομετόχου. «Και πες του δικηγόρου σου του Αριστείδη μην ασχολείται με την οff-shore της Κύπρου και τις μετοχές μου στον Παναθηναϊκό…»
Στο παιχνίδι είναι και οι οπαδοί.

Διαβάστε ακόμα:

Ξυπόλητος Ολυμπιονίκης