ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΖΥΓΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: Intime
 

Τους βλέπει κόσμος σοβαρός, άτομα σχετικοί με τη μπάλλα γι’ αυτό μην πανηγυρίζουν στον ΠΑΟΚ για τη μία ακόμα καθαρή νίκη. Το 3-0 επί της Νίκης Βόλου. Αυτάείναι τα εύκολα, αυτά είναι τα τρίποντα μέσα στο τσεπάκι. Με τους φουκαράδες του Πλατανιά και τους καϋμένους του Βόλου. Δεν θα δώσει τις εξετάσεις του ο ΠΑΟΚ σ’ αυτά τα ματσάκια. Ούτε θα περιμένουμε να δούμε την ποιότητά του.

Τον θέλεις πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ, δεν τον βλέπεις για μικρομεσαία ομάδα. Που σημαίνει ότι δεν θα τον μετρήσεις για τις τεσσάρες με αντιπάλους του ισογείου, του υπογείου, όπως εκείνη της Μολδαβίας.

Το όφελος του ΠΑΟΚ είναι να πάει κόντρα στον εαυτό του. Να φτάσει να έχει συμπεριφορά αγωνιστική που να ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος, όχι να ρίξει το κάστρο του Ολυμπιακού.

Χωρίς να τον αγγίζει η αντιπαλότητα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ο Ολυμπιακός μοιάζει με τον μοναχικό βαρκάρη που έχει απλώσει δίχτυα και είναι σίγουρος ότι θα ψαρέψει και πάλι το κατσαρόλι.

Ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στα δύσκολα. Θα περιμένουμε να βγάλουμε συμπέρασμα από τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου. Πόσο ζυγίζει η ομάδα τούτη τη σαιζόν. Να έρθουν πρώτα τα ζόρικα παιχνίδια και οι αγώνες της Ευρώπης. Αλήθεια τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο επόμενο ματς στο Αγρίνιο; Να ένα τεστ που θα δείξει αν η ομάδα έχει αρχίσει πράγματι να πατάει στα πόδια της.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κλάους και ο Ιβάν