ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ;

Πηγή: Fosphotos
 

Στην Ελλάδα δεν έχουμε αυτιά. Όπως το λέω. Και μάτια δεν έχουμε. Αυτό που μας περισσεύει είναι η γλώσσα. Για πάρτη σου, ρε. Σου δίνω τις πιο μεγάλες αλήθειες για την Ελλάδα, για τους Έλληνες.

Δεν έχουμε αυτιά, γι' αυτό δεν ακούμε τον σωστό. Και μάτια, γι' αυτό δεν βλέπουμε το νόμιμο. Έχουμε μόνον γλώσσα για να μανουριάζουμε.

Γλυτώνει π.χ. η ΑΕΚ τα χρέη της αρκούδας με το άρθρο 44 κι αυτό είναι σκάνδαλο, λέει ο αποδυτηριάκιας. Όπως σκάνδαλο ήταν η δουλειά με τα χρέη του Ολυμπιακού επί Κοσκωτά. Όπως σκάνδαλο ήταν τα πακέτα κάτω από το τραπέζι που έσπρωχνε το κράτος στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ο άλλος, όμως, δεν βλέπει τίποτα μπροστά του παρά την ομαδάρα του. Να, γιατί σε βγάζει ξευτυλισμένο και ενεργούμενο άλλων. Έρχεται το Ελεγκτικό Συνέδριο και λέει ΣΤΟΠ!

Τρελλαθήκατε, επτά εκ. από τους κρατικούς πόρους στο γήπεδο, λέει, που θα ανακατασκευάσει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο. Αυτό είναι παράνομο. Και εξωφρενικό. Γιατί;

Μα η Λεωφόρος είναι στο πρόγραμμα να γκρεμιστεί, όχι να ξοδευτούν λεφτά, μάλιστα κρατικά λεφτά, για να σενιαριστεί το γήπεδο. Αυτά είναι... δάκτυλος άλλων, λέει ο Παναθηναϊκός. Σου λέω είμαστε για τα σίδερα.

Παρακάτω. Την απόφαση του Ελεγκτικού μπορεί να την προσβάλλει, όχι ο Παναθηναϊκός, αλλά η Περιφέρεια που επί Σγουρού είχε αποφασίσει να χαρτζηλικώσει τον Παναθηναϊκό. Και η Δούρου τι θα κάνει; Έχει πλάκα να το παίξει Σγουρός. Γι' αυτό βγήκε το κορίτσι, για να είναι Σγουρός κι αυτή; Θα δούμε.

Διαβάστε ακόμα:

«Εμεινε» εξω από το γήπεδο της Λεωφόρου