ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Πηγή: Intime
 

Χάνει ο Παναθηναϊκός από την Καλλονή, δηλαδή από ένα χωριό για να κάνουμε ταμείο. Και ο Ολυμπιακός κερδίζει σε ματς ιλουστρασιόν ομάδα με περγαμηνές φρέσκιες, της ώρας που λέμε. Την Αθλέτικο με 3-2. Ερωτώ, και με το μπαρδόν, ο βάζελος πως την βλέπει τη δουλειά; Εγώ θα σου πω. Και από πρώτο χέρι.

Πέφτει κλάμα. Δεν μιλάω για το χουλιγκαναριό, τον τσιμπήδα και τον φουρκέτα, τον κυλότα και τον καλτσοδέτα. Υπάρχουν και οι νοήμονες παναθηναϊκοί, οι οποίοι βεβαίως και βεβαιότατα δεν ήθελαν με τίποτα το βαρδινογιαννέικο, στα τσακίδια και να μην τους ξαναδούμε. Σήμερα όμως, οι εν λόγω τρισήμισυ κλικ πιο πάνω από τους μάου-μάου το 'χουν σκυλομετανοιώσει που έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες. Που συνέβαλαν κι αυτοί να αποφασίσει η οικογένεια “Μακρυά κι όχι ξανά”.

Πού φθάσαμε, ρε, κλαίνε σήμερα στα στέκια τα γνωστά οι σημαδεμένοι βάζελοι. Να μην έχουμε παίκτες, να είμαστε εκτός κόλπου στο πρωτάθλημα, να κρατιόμαστε από το βρακί της Δούρου, ενώ για να εξασφαλίσουμε κάτι ψιλά από την Περιφέρεια η Σία Κοσιώνη κάθε βράδυ έβγαζε στο σκάι τον Σγουρό.

Το ασυγχώρητο λάθος ήταν να βρίζουμε μέχρι χθες την οικογένεια ακόμα και τον μακαρίτη Σήφη, επειδή έχει το όνομα Βαρδινογιάννης. Και να βλέπουμε τον Μαρινάκη να γαμεί και να δέρνει. Και πώς να συμβιβαστούμε με την δεύτερη θέση, όταν αύριο έρχεται ο τίγρης με την ΑΕΚ και άμα λίγο σουλουπωθεί ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούμε την 4η θέση με Αστέρα.Δεν βάζουμε στο λογαριασμό τον Ατρόμητο, επειδή έχει μπερδέματα ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Αυτή είναι η κατάσταση στο απέναντι στρατόπεδο του γάβρου. Βάζελοι που έχουν καταντήσει Βενιζέλοι και πού είναι τα μεγαλεία και τα πρωτεία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είναι να μας κλαίνε οι ρέγγες. Και αναπολούν τον Βαρδινογιάννη. Όπως το λέω.

Διαβάστε ακόμα:

Το 6-0 του Παναθηναϊκού και το 3-2 του Ολυμπιακού