ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

 

Κάθομαι και σκέπτομαι τι θα βλέπανε τα ματάκια μας με Μαρινάκη και Αλαφούζο σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αν οι δυο αιώνιοι διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Τόσα βλέπουμε, τόσα έχουμε δει παρ' ότι οι δυο πρώην φίλοι, οι δύο πρώην κάτι περισσότερο από γνωστοί, έχουν αγωνιστικούς στόχους διαφορετικούς.

Τελικά, ποιο είναι το ζητούμενο από τις δύο δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας; Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν τον ίδιον στόχο. Να αποδείξουν ότι ο άλλος είναι σκάρτος. Και όλο το παιχνίδι γίνεται για τη διαιτησία. Η αιώνια κατάρα του ποδοσφαίρου.

Η κουβέντα του αποδυτηριάκια είναι παληά. Το ποινικό μητρώο και των δύο ομάδων δεν είναι καθαρό με τη διαιτησία. Άσε ότι αν ήθελαν να φτιάξουν την διαιτησία θα το είχαν καταφέρει σε μια νύχτα. Ποιος θα τους την έσπαγε; Ο Λεβαδειακός και ο Πανθρακικός; Ανέκδοτο.

Πρώτο θέμα η διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός έτσι ή, αλλοιώς λέει ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τη σακούλα και χθες στην πρώτη συνάντηση των ΠΑΕ με τον Σκωτσέζο αρχιδιαιτητή, έγινε το γνωστό σκηνικό. Μία ακόμα παράσταση στο ίδιο έργο. “Ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το πρωτάθλημα...”, είπαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού. “Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον Χιου Ντάλας” είπε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού.

Είπαμε. Κάνουνε το παιχνίδι τους οι άνθρωποι. Μια ζωή το ίδιο. Και αυτή η ιστορία δεν θα αλλάξει ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Το άγχος του γκολτζή