ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ!

Πηγή: Intime
 

Από μία ομαδίτσα γειτονιάς, την Άμυνα Αμπελοκήπων, ο 17χρονος Μίμης Δομάζος βρέθηκε κατ' ευθείαν στον Παναθηναϊκό. Δεν ήρθε, δηλαδή, από κάποια άλλη ομάδα Α΄εθνικής. Το ότι ήταν ταλέντο ο πιτσιρικάς δεν λέει κάτι.

Πολύ ωραία φωνή έχει ο έτσι τραγουδιστής, όμως τι να το κάνεις; Θα τον βάλει από κάτω ο άλλος τραγουδιστής με όχι τόσο καλό λαρύγγι, αλλά όταν τα λέει, τα λέει με πάθος. Βγάζει συναίσθημα.

“Στην άκρη θα παίζεις” του έδωσε εντολή ο προπονητής του άβγαλτου Δομάζου όταν του έδωσε φανέλλα ενδεκάδας. Ο Μίμαρος, όμως, έπαιρνε τη μπάλλα και έκανε παιχνίδι, από τη φύση του επιτελικός. Στο ημίχρονο ο μίστερ άρχισε την κατσάδα: “Είπα στο αράουτ θα παίζεις, όχι στον άξονα”. Και τι απάντησε αυτός που γεννήθηκε για στρατηγός;

-Μίστερ, εγώ είμαι για τον άξονα, δεν είμαι για το περιθώριο.

Αν ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να περάσει νέους παίκτες στον ΠΑΟΚ πρέπει να μη φοβάται ότι θα τον κάνουν κομμάτια, όπως λέει. Αυτός είναι ο κόσμος. Της κάθε ομάδας ο κόσμος. Δεν περπατάει η ομάδα με Έλληνες; “Φέρτε ξένους, ρε! Η ομάδα είναι μαγαζί γωνία, να ξηλωθεί ο πρόεδρος, που είναι πλούσιος”.

Έτσι σκέφτεται ο κόσμος. Αδιαφορώντας εντελώς αν η ΠΑΕ χρεωθεί. Χρεοκοπήσει. Αφού η ομαδάρα δεν πάει καλά ο πρόεδρος να τα χώσει.

Κι αν η ομάδα δεν πάει καλά με ξένους, ο κόσμος θα ζητάει να μπουν στην ομάδα οι Έλληνες, τα ταλέντα που αδικούνται.

Φοβερά πράγματα. Σα να είναι η ομάδα η ΔΕΗ και το ΙΚΑ, ο ΟΤΕ και η Ολυμπιακή αεροπορία να διορίσουμε τα παιδιά. Ποια πολιτική θα εφαρμόσει σαν εταιρεία ο ΠΑΟΚ; Αυτό είναι το ζητούμενο. Με έτοιμους; Με παιδιά από τα φυτώρια της ομάδας; Σε συνδυασμό και των δύο πηγών; Όχι, όμως, η ΠΑΕ και ο προπονητής να άγεται και να φέρεται από τα πρωτοσέλιδα και την εξέδρα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον