ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Πηγή: Intime
 

Να το λες δεν έχει καμμία σημασία. Έχουμε 27 παίκτες, όχι ένδεκα είχε πει ο Άγγελος Αναστασιάδης για τον ΠΑΟΚ που έχασε στο κύπελλο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ας μη σταθούμε στον ΠΑΟΚ, ούτε στον προπονητή του.

Τι ψάρια έπιασαν τα αετόπουλα του δικέφαλου; Βεβαίως ένας αετός, ένα είδος αετού είναι σε θέση να αρπάξει το μεζέ του από μία λίμνη. Βρε, αν πεινάει ο άλλος όπου βρει τροφή θα ορμήξει.

Φαίνεται ότι οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν διψάνε. Δεν πεινάνε. Αισθάνονται φθασμένοι. Ίσως και αδικημένοι. Μήπως και ότι υπάρχει κλίκα στα αποδυτήρια που τους κόβει το δρόμο.

Αν επικρατούν τέτοιες νοσηρές και αυτοκαταστροφικές αντιλήψεις, τότε τα παιδάκια να αλλάξουν ρότα. Να παρατήσουν το ποδόσφαιρο. Τι θέλω να πω; Η ευκαιρία είναι όταν ο προπονητής σε ρίχνει στην ενδεκάδα. Και την αρπάς την ευκαιρία με νύχια και δόντια. Εσύ, ο νέος καθαρίζεις το παιχνίδι. Εσύ κερδίζεις τη θέση σου στην ενδεκάδα.

Με Ποζοτζίδη, Σαββίδη, Τζανδάρη, Κουλούρη, Πόζογλου ο ΠΑΟΚ έχασε 1-0 από το Απολλωνάκι. Ποιος ΠΑΟΚ; Δεν καταλάβατε. Τα αετόπουλα έχασαν μία ευκαιρία. Σίγουρα ο Αναστασιάδης θα τους δώσει κι άλλη μία ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμα:

Το «κρυφό» σχολειό του ΠΑΟΚ