ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Πηγή: Intime
 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να “τακτοποιήσει” τον Γιώργο Καραγκούνη, κάπου στην εθνική ομάδα. Ο Σαρρής απόρησε: “Δεν το βλέπω, Γιάννη. Πραγματικά, δεν ξέρω πού θα μπορούσε να βολευθεί ο Καραγκούνης...”.

Ο Αλαφούζος επιμένει, στο φιλικό βέβαια. “Έλα, ρε Γιώργο, μην κάνεις τον δύσκολο...”. Τελικά, η πρόσληψη έγινε και μένει να μάθουμε όλοι ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας, και τι είδους σχέση, αν θα υπάρχει τέτοια, με τον προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ο Αλαφούζος ενδιαφέρθηκε για τον Καραγκούνη, δηλαδή να τον βγάλει από την ανεργία. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βλέπει μπροστά. Δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο. Για ένα, δύο, δέκα λόγους ο Αναστασίου πιθανόν να φύγει αύριο από την ομάδα. Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής; Ο Καραγκούνης που στο μεταξύ θα έχει αποκτήσει εμπειρίες πέραν από τη σκέψη του ποδοσφαιριστή.

Θα πραγματοποιηθεί έτσι και η πολυπόθητη επιστροφή Καραγκούνη στον Παναθηναϊκο, έστω όχι σαν ποδοσφαιριστή. Και θα μπουν σε μία νέα “αναθεώρηση” οι οικονομικές διαφορές των δύο πλευρών, δηλαδή τα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον τυπάρα.

Ωραίο το παραμυθάκι σου, αποδυτηριάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Καραγκούνης θα στρώσει σβέρκο