ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ;

Πηγή: Intime
 

Το παλληκάρι έκανε μια «δήλωση», μην την πάρουμε στα σοβαρά. Πρώτη θέση έπιασε ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και είναι επόμενο οι μαρκουτσοφόροι να ζητάνε «δηλώσεις» από παίκτες του ΠΑΟΚ. Τι να πουν κι αυτοί; Κάτι πρέπει να πουν. Συνήθως λένε αυτό που τους… ρωτάνε. Δηλαδή;

- Πάτε για πρωτάθλημα;
Τι να πει ο άλλος; Ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα, αν το πει θα απογοητεύσει τους οπαδούς.
- Ήταν δύσκολο το παιχνίδι;
Πες μου εσύ τι λες, αν ήσουν στη θέση του ποδοσφαιριστή. Όχι, βέβαια, ότι εύκολα κερδίσαμε 1-0, ότι κάναμε περίπατο στο ντέρμπυ. Έτσι που λες λειτουργεί το παιχνίδι.

Την πέσανε, λοιπόν, στον Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ και ο Κλάους είπε την καλή κουβέντα, που για μένα αν πράγματι την εννοεί, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα. «Φέτος δεν τρέχουμε για πάρτη μας, τρέχουμε για την ομάδα!». Ανησυχητικό.

Εγώ, δηλαδή, αν ήμουν μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ή, ο προπονητής της ομάδας θα αισθανόμουν ότι βρίσκομαι στο κενό γνωρίζοντας ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν προσωπικά κίνητρα και παίζουν μόνον για την ομάδα. Δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη σε επαγγελματία που δεν παίζει για πάρτη του. Δεν μπορεί να περιμένει πολλά μια ομάδα από παίκτη, από παίκτες που βάζουν σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό τους συμφέρον.

Διαβάστε ακόμα:

Το μέγα ατού του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό