ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΕΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

Πηγή: Intime
 

Ο Μίτσελ δεν τον πήρε στα σοβαρά τον προπονητή της Μάλμε. Και πολύ καλώς έπραξε που το έριξε στην πλάκα. Με εξαίρεση μια ατάκα, έτσι για τα μάτια του κόσμου, διότι όπως και να το κάνουμε κάποιος, και ποιος άλλος από τον Ολυμπιακό, όφειλε να “απαντήσει” στις απαξιωτικές δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή.

Είπε, δηλαδή, ο Ισπανός ότι από τότε που έπαιζα στην Ρεάλ είχαμε μάθει να σεβόμαστε τον αντίπαλο, τον κάθε αντίπαλο. Αυτό, βέβαια, λέω εγώ, δεν είναι σωστό. Γιατί να σέβομαι απαραιτήτως τον καθένα. Να τον υπολογίζω, ναι. Άλλο αυτό.

Επί της ουσίας. Ο προπονητής της Μάλμε ούτε σέβεται, ούτε υποτιμάει τον Ολυμπιακό. Τι μαλακίες είναι αυτές. Επαγγελματίας είναι και μέσα στη δουλειά του είναι να κάνει χρήση, με καθαρά μέσα, κάθε όπλου, που πιθανόν φτιάξει κλίμα υπέρ της δικής του πλευράς, παικτών, οπαδών, μήντια, όπως και να μπερδέψει το κλίμα στην αντίπαλη πλευρά.

Γι' αυτό σου λέω, ότι ο Μίτσελ που κάτι έπρεπε να πει, παραμονή του αγώνα, τον πέρασε αέρα πατέρα τον συνάδελφό του. Για τα υπόλοιπα θα μιλήσει το γήπεδο. Πάνω στο χορτάρι δεν παίζεις όπως με το μικρόφωνο στο στόμα, όπου λες αυτά που θες και όσα δεν θες τα κρατάς στην τσέπη. Στο γήπεδο τα δίνεις όλα, ό, τι έχεις.

Διαβάστε ακόμα:

Παιχταράδες ξανθομπάμπουρας και Μίτσελ