ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Πηγή: Intime
 

Δεν λέει κάτι για τον Παναθηναϊκό το ότι ο Φύσσας βρέθηκε στην Γερμανία και το βράδυ πήγε ταβέρνα, σε ελληνική ταβέρνα με μετανάστες. Και τι έγινε; Και ποιο το όφελος του Παναθηναϊκού, δηλαδή.

Κυκλοφορεί στο εξωτερικό ο Φύσσας και κάνει επαφές. Περίεργα πράγματα. Το πιο περίεργο είναι πως πλασάρεται η αέρα πατέρα διαστηριότητα του παληού ποδοσφαιριστή. Γίνεται ό, τι γίνεται για να προβληθεί προσωπικά ο Φύσσας ή, για να βγει αποτέλεσμα;

Υπογράφτηκε, λέει, πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπενφίκα. Δουλειά κι αυτή του Τάκη Φύσσα. Μια συνεργασία, όχι με λόγια, όχι στα μπαλόνια και στα μπαλκόνια, σημαίνει ότι δίνω και παίρνω. Για να το καταλάβω. Τι έχει να δώσει στην πορτογαλική ομάδα ο Παναθηναϊκός; Και τι μπορεί να περιμένει η Μπενφίκα από την ελληνική ομάδα.

Συναντήθηκε, λέει, ο Φύσσας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Φερνάντο Σάντος. Για ποιο λόγο; Φαίνεται για να κρατήσει τα θετικά ο Φύσσας, όπως λέει ο Αναστασίου. Πιθανόν για να διακανονίσει το χρέος του Παναθηναϊκού στον Πορτογάλο προπονητή. Όπως κι αυτά που έχει ακόμα να λαμβάνει ο Σάντος από την ΕΠΟ.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Ένα σύνθημα ήταν και τίποτα περισσότερο για να μαζέψει ψήφους το κόμμα του Λαός, εκείνο το “Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη”. Το “Χέρι-χέρι με την Μπενφίκα” είναι αέρας κοπανιστός. Με τέτοιες “συνεργασίες” ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που βρίσκεται δείχνει τη γύμνια του κι όχι τις υποδομές του σαν εταιρεία. Δείχνει, βέβαια, και πόσο… παραγωγικά στελέχη έχει, σαν τον Φύσσα.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτο κουμάντο στον Παναθηναϊκό ο Φύσσας