Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΥΤΥΛΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ

 

Διαδήλωση οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός του προέδρου του Παναθηναϊκού. Ιστορική ημέρα για τον σαγώνια. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας των γάβρων ήταν προγραμματισμένη την ημέρα και την ώρα της δευτεριάτικης εκπομπής του Κυριάκου Θωμαϊδη Η Δίκη της Δευτέρας.

Αστεία πράγματα. Είμαστε, λέει, στο πλευρό του Μαρινάκη. Γαμεί και δέρνει ο εφοπλιστής στο ποδόσφαιρο. Επικυρίαρχος είναι. Αν ήταν σωστός θα έγραφε στις κάλτσες του την εκπομπή του σαγώνια. Το φαιδρό είναι να εμφανίζουν οι γάβροι σαν «θύμα» τον Μαρινάκη, δηλαδή σαν αδύναμο τον πιο δυνατό της πιάτσας.

Άσε το άλλο. Ότι οι Θωμαϊδηδες και οι Αλαφούζοι είναι συνεργοί στην τρομοκρατία. Ώπα, ρε, παιδιά. Τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο η στοχοποίηση του προέδρου του Ολυμπιακού από μια εγκληματική τρομοκρατική οργάνωση; Να ξέρουμε τι λέμε.

Ο τρομοκράτης δεν ασχολείται με την μπάλλα. Ποτέ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτύλα για τον ιδεολόγο τρομοκράτη που έχει αποφασίσει να στρατευθεί στον ένοπλο αγώνα αν του χρεώσεις κίνητρα …ποδοσφαιρικά. Ο τρομοκράτης, από την εποχή του πατέρα του αρχηγού της 17Ν Αλεξάνδρου Γιωτόπουλου, του αρχισυνδικαλιστή Μήτσου Γιωτόπουλου, κτυπάει πολιτικά, κοινωνικά, αντικαπιταλιστικά, πατριωτικά. Τέτοια.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν είδα το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού