ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ

Πηγή: Intime
 

Τι χαμπάρια με το αποψινό παιχνιδάκι της εθνικής με την Φινλανδία; Δεν λέμε τίποτα. Ό, τι κι αν πούμε δεν έχει καμμία αξία. Τι να πεις; Κι αν τα πεις τώρα, τι θα μείνει για μετά το ματς. Σημασία έχει τι θα πεις μετά.

Είναι σίγουρο ότι αυτοί που λένε μαλακίες μετά το παιχνίδι είναι εκείνοι που μας λένε τις παπαρδέλες τους και πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

Το να δώσεις την “πληροφορία” ότι η Φινλανδία είναι δύσκολος αντίπαλος, υπολογίσιμος, δεν είναι... αποκλειστικότητα. Πρόκειται για αξιόπιστη στα κυβικά της ομάδα, μια ομάδα “αθλητική” περισσότερο παρά ποδοσφαιρική.

Και αφήνω απ' έξω την παράδοση, τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι ένας άλλος αγώνας. Καμμία σχέση με τον προηγούμενο, με κάποιον άλλον. Θα δούμε, λοιπόν. Πρώτα θα δούμε.

Στο πρώτο ματς με την εθνική ο Ρεχάγκελ είχε φάει 5-1 από την Φινλανδία, σύμπτωση, ε; Ο επίσης πετυχημένος Σάντος, ο μετά τον Γερμανό προπονητής στην εθνική, στο πρώτο ματς στην Αθήνα έφερε 1-1 με την κωλό-Γεωργία. Ο Ρανιέρι στο πρώτο ματς έχασε από την Ρουμανία. Και τι έγινε;

Και να ξαναχάσει απόψε η Ελλάδα δεν τρέχει τίποτα. Δεν θα πεις ότι δυσκόλεψε ο στόχος που είναι η πρόκριση. Σε καμμία περίπτωση. Ούτε η Ελλάδα θα κανει αποφασιστικό βήμα, αν κερδίσει. Εγώ περιμένω να δω πως θα παίξει η εθνική, όχι τόσο ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ρανιέρι κόντρα σε Ρεχάγκελ και Σάντος