ΟΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Πηγή: Intime
 

Φεύγει ο προπονητής αρχή σαιζόν. Δεν γίνεται αυτό. Εγώ κρίνω με βάση τη λογική. Δεν μπορεί να συμβεί τέτοιο έργο. Ο Μπαρτζώκας απολύθηκε, παραιτήθηκε, τον υποχρέωσαν να φύγει, άσχετο αυτό. Στέκεσαι στο γεγονός. Ότι η ομάδα έχει φτιάξει τα πλάνα της, τα αγωνιστικά, αφού έκανε τις επιλογές της σ' αυτούς κι όχι τους άλλους παίκτες, αφού προετοιμάστηκε έτσι κι όχι αλλοιώς.

Αν, δηλαδή, δεν έμπαινε το τελευταίο καλάθι ο Ολυμπιακός δεν θα έχανε. Άρα, ο προβληματικός Μπαρτζώκας, που μ' αυτόν ο Ολυμπιακός έχει πάρει ευρωλίγκα, δεν θα έφευγε. Η έλλειψη εμπιστοσύνης, δηλαδή, για τον προπονητή που άρχισε να παίζει από την περασμένη σαιζόν, θα συνεχιζόταν.

Το πρόβλημα, δηλαδή, δεν είναι τόσο η διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή, όσο ότι η παρουσία του στην ομάδα ήταν ρευστή. Και τι να πεις τώρα; Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό που ξεφορτώθηκε αρχή της σαιζόν τον Μπαρτζώκα. Κι όμως! Λέγεται κι αυτό!

Φοβερό, ε; Εταιρεία και προπονητής, Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας είχαν μια σχέση δυσπιστίας, όχι αντιπαλότητας, και δεν έπαιρναν την χρήσιμη και για τις δυο πλευρές απόφαση “εν καιρό ειρήνης”, αλλα όταν πρασίνισαν τα σύννεφα στο λιμάνι.

Χάνει η ομάδα στο άδειο ΟΑΚΑ από τον ανέτοιμο Παναθηναϊκό και την έπεσαν στον Μπαρτζώκα γάβροι χούλιγκαν από το ηρωικό Κερατσίνι και τη δοξασμένη Αμφιάλη, κι όταν παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να γλυτώσουν τον προπονητή τους, την πλήρωσαν και αυτοί την νύφη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί αυτοί αγαπάνε περισσότερο την ομάδα τους