ΠΟΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Intime
 

Αυτή τη φορά οι καταγγελίες δεν θα είναι χωρίς ονόματα. Αφηρημένες. Ο ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί ποιοι είναι εκείνοι που δωροδόκησαν παίκτες της εθνικής και ομάδες, για να μην κερδίσουν πάλι στο Καραϊσκάκη. Και, βέβαια, ποιοι είναι οι διεθνείς που τα άρπαξαν. Όλα θα βγουν στο φως.

Είναι ζήτημα ωρών, σύμφωνα με πληροφορίες. Αποφασίστηκε στον Σύριζα και εγκρίθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία. Ποιοι ξένοι, όχι Έλληνες, και όχι για κέρδη από το στοίχημα, επεδίωξαν και πέτυχαν να επηρεάσουν κάποιους παίκτες της εθνικής να έχουν μειωμένη απόδοση.

Ο Σύριζα δέχθηκε κριτική για τις προηγούμενες καταγγελίες του περί χρηματισμού βουλευτών από Έλληνες διαπλεκόμενους μεγαλοεπιχειρηματίες. Όπως επίσης κατήγγειλε πως ο πρωθυπουργός είναι όργανο των ίδιων αντιλαϊκών κύκλων του μεγάλου κεφαλαίου. Επικρίθηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή απέφυγε να ονοματίσει. Ποιοι τα έδιναν, ποιοι τα έπαιρναν.

Στην περίπτωση της εθνικής ομάδας ο Σύριζα θα μπουμπουνίσει όλα όσα γνωρίζει, κι αυτά που έχει στην κατοχή του είναι αρκετά, για να αποδείξουν το ξένο δάχτυλο στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Και την προσπάθεια ξένων κύκλων να αποκλείσουν την Ελλάδα από το Ευρω.

Διαβάστε ακόμα:

Η νεκρή εθνική έβλεπε την κηδεία της