ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΔΕΛΛΑΣ!

Πηγή: Intime
 

Έπεσα από τα σύννεφα. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε ότι στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στη σούπερ λίγκα. Απίστευτο. Αν πράγματι εννοεί αυτό που είπε ο Τραϊανός Δέλλας, τότε το παλληκάρι είναι εκτός στόχου της ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, επειδή απευθύνεται γενικώς και αορίστως στον κόσμο κι όχι σ’ αυτούς που σκέπτονται, που ξέρουν, να μίλησε για επιστροφή στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Αλλοίμονο κι αν η ΑΕΚ είχε στόχο να ξαναβρεθεί εκεί που ήτανε. Αυτό, άλλωστε, δεν είναι επιτυχία. Και όποιος μιλάει για ΑΕΚ, κι όχι για τον Αστέρα Αχλαδόκαμπου, απαγορεύεται να χαρακτηρίζει σαν επιτυχία την άνοδο από την γάμα στη βήτα εθνική και μετά την άνοδο στην άλφα κατηγορία.

Στόχος της ΑΕΚ δεν είναι η σουπερ λίγκα! Στόχος της είναι να φτιάξει ομάδα που με την δεδομένη, την αναμενόμενη επιστροφή της να είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί στη σούπερ λίγκα. Στόχο να επανέλθει στη σούπερ λίγκα, όμως για να είναι σε θέση να παραμένει στην κατηγορία, μπορούν να έχουν ένα σωρό ομάδες της Β΄ εθνικής. Όχι η ΑΕΚ!

Να το πω αλλοιώς. Δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής η ΑΕΚ για να επανέλθει. Όχι αυτό! Το πλάνο στο οποίο οφείλει να δουλεύει η ΑΕΚ στο προσωρινό χρόνο παραμονής της στην Β΄ εθνική είναι να βάλει στο τσεπάκι της τουλάχιστον 12 ομάδες της σούπερ λίγκα. Να υπερέχει αγωνιστικά το λιγώτερο από τις 12 στις 16 ομάδες την προσεχή σαιζόν. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κυττάει το Αύριο, παρά μονάχα το μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνο τους τσίρους τους ξιδάτους