«ΟΡΦΑΝΕΨΕ» Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ

Πηγή: Intime
 

Αφού είναι απαραίτητος, ο πάντα χρήσιμος Κατσουράνης, να επανέλθει κι αυτός στην εθνική ομάδα. Γιατί, όχι. Όπως επανήλθε μετά την αποχώρησή του ο Γιώργος Καραγκούνης. Έτσι και ο Κώστας Κατσουράνης, ειδικά αυτός, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, την εθνική, και χωρίς να φορέσει κοντό παντελονάκι.

Και δεν χρειάζεται να κάθεται στον πάγκο ο Κατσουράνης, όπως ο Καραγκούνης. Ας μείνει στην Ινδία. Εδώ και δυο αιώνες έχουν ανακαλυφθεί τα τηλέφωνα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει φτιάξει μια καλή ατζέντα προσωπικών γνωριμιών.

Χρήσιμος, λοιπόν, και ο Κατσουράνης στον Ρανιέρι. Να βοηθήσει κι αυτός, ο Κατσουράνης, όπως ο Καραγκούνης, την εθνική ομάδα να πάρει εκείνα τα παιχνίδια που χρειάζεται προκειμένου η Ελλάδα να βρεθεί για μια φορά ακόμα σε τελική φάση διεθνούς διοργάνωσης.

Αυτό θα πει να είσαι παίκτης απαραίτητος στην εθνική ομάδα. Με τη συμμετοχή σου να προσθέτεις το κάτι τι παραπάνω απέναντι σε αντιπάλους με τα ίδια κυβικά σχεδόν. Χωρίς τον Κατσουράνη, ειδικά αυτόν, σα να «ορφάνεψε» η εθνική ομάδα και απροστάτευτη, με τον ακόμα εκτός τόπου και χρόνου Ρανιέρι, μπήκε στη νέα μάχη του 2014-16.

Διαβάστε ακόμα:

Χάλασε το σύστημα αλληλοστήριξης