Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ... ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ!

Πηγή: Intime
 

Στην Ελλάδα σήμερα θα συναντήσεις τους περισσότερους έχοντες και κατέχοντες, όμως... πρώην. Γεγονός. Άνθρωποι που μέχρι χθες ούτε καν μέχρι προχθές, είχαν πλούτο, είχαν άνεση οικονομική, και σήμερα πεινάνε. Για να τη βγάλουν πουλάνε τα εξοχικά τους, τα σκάφη τους, τα κοσμήματά τους. Άτομα με όνομα και κυκλοφορούν με το κεφάλι σκυφτό.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Παναθηναϊκός. Τα περιουσικά του στοιχεία και το πρόσωπό του στην Ευρώπη παρουσιάζουν μια εικόνα θανατική. Χωρίς υπερβολή. Τα νούμερα ανατριχιάζουν.

Το 2004 ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην 18η θέση, σύμφωνα με τη βαθμολογία της UEFA. Είναι το πιο υψηλό σκαλοπάτι για ελληνική ομάδα και το πάτησε ο Παναθηναϊκός πριν από δέκα χρόνια. Σήμερα;

Γράφονται οι αράδες με αφορμή ότι απόψε ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ακόμη παιχνίδι στην Ευρώπη, στην Ολλανδία με την Αϊντχόβεν. Ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου, περισσότερο σαν πολιτικός παρά σα μάνατζερ, σα διαχειριστής, μιλάει για... ευκαιρία ανάκαμψης. Τι θα πει αυτό;

Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που είναι και ένα ματς, μια νίκη δεν μπορεί να μοιάζει με τον μεγάλο τυχερό που έπιασε το λόττο. Είπαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που είναι. Κι αυτό που είναι σήμερα δεν αλλάζει όποιο αποτέλεσμα απόψε κληρώσει.

Από την 18η θέση το 2004 ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην 37η το 2008. Είχε αρχίσει η κατρακύλα. Πέρυσι, που ο Παναθηναϊκός απουσίαζε από την Ευρώπη, κατέβηκε στην 76η θέση. Φέτος, μετά τις δύο ήττες στα δύο ματς, με Δυναμό Μόσχας και Εστορίλ ο Παναθηναϊκός είναι στην 90η θέση.

Αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει τις αποτυχίες του εύκολα θα βγει εκτός “κατοστάδας”! Εκτός των 100 η ελληνική ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα “2” στα κύπελλα Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμα:

Εφιάλτης του Παναθηναϊκού η κατάντια του Αρεως