ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ, ΠΟΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΥ

 

Πέτυχε μια νίκη η ομαδούλα και τι γράφουνε στην Βουλγαρία; Φοβερά πράγματα. Εντελώς γραφικά. Η Λουντογκόρετς ξαναγράφει την Ιστορία του βουλγαρικού ποδοσφαίρου! Τα διαβάζεις και δεν τα πιστεύεις.

Έκανε μια νίκη η ομαδούλα και οι Βούλγαροι, εδώ και χρόνια στην ποδοσφαιρική πείνα, θυμηθήκανε το έπος του μουντιάλ 1994, τότε που η ομαδάρα τους έφθασε στην 3η θέση. Μιλάμε για γελοία πράγματα.

Κέρδισε η Λουντογκόρετς την... Βασιλεία, το σκότωσε το θηρίο από την Ελβετία, που έπαιζε με δέκα παίκτες, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, κι αυτό ήταν υπεραρκετό να βαρέσουν παιάνες. Ιστορικός θρίαμβος! Η ομάδα της Βουλγαρίας στην έδρα της πήρε ένα ανεπανάληπτο τρίποντο.

Θυμίζουν ελληνικές εφημερίδες, όχι χρόνια πολλά πριν, τα βουλγαρικά μήντια. Γιατί σ' αυτό το καταραμένο ποδόσφαιρο ό, τι θες λες όταν απευθύνεσαι σε άρρωστους. Σε στερημένους. Σε κάποιους που ψοφάνε προκειμένου να γελάσει το χειλάκι τους, και ξεχνάνε το μέτρο. Να κερδίζεις την κάποια Βασιλεία και να θαρρείς ότι κατέκτησες το τσάμπιονς ληγκ από την Μπάγερν και την Τσέλσυ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρομπέρτο εξαφάνισε την Μάρτα