ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΖΥΜΩΜΑ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

πηγή: Intime
 

Έχουν τρελλαθεί στην Θεσσαλονίκη με το πέναλτυ στο ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Δεν σταματήσανε να βαράνε τα ραδιόφωνα για την διαιτησία. Στο ίδιο κύματος με τον Παναθηναϊκό, που βγαίνει αδικημένος. Μπάλλα παίχθηκε; Όχι, βέβαια. Ε, αφού δεν ήταν σε θέση να παίξουν ποδόσφαιρο της προκοπής Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ας μου κάνουν τη χάρη, και οι μεν και οι δε.

Οι μεν γάβροι που κατάφεραν να σκοτώσουν το θηρίο του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό. Ο οποίος θηρίος Παναθηναϊκός αν δεν κερδίσει την προσεχή αγωνιστική τον Ατρόμητο θα μπερδευτεί με τις ομάδες της ουράς, για να ξέρουμε τι λέμε.

Έτσι λέω εγώ. Δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει όταν με χίλια ζόρια και με την διαιτησία κερδίζει το φάντασμα του Παναθηναϊκού . Όπως, επίσης, οι βάζελοι να αγνοούν την αδυναμία τους να πιάσουν καλή απόδοση και να τα ρίχνουν όλα στη διαιτησία.

Έχεις και τους παοκτσήδες, για να μη ξεχνιόμαστε. Που βλέπουν το κοράκι να αβαντάρει τον Ολυμπιακό και μπερδεύουν τα χέρια τους όταν ζυμώνουν το όνειρό τους για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο νόμος Μήτρογλου, πάνω από το νόμο του Μίτσελ