ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

“Μας αποσπάει την προσοχή το κύπελλο!” είπε ο Μίτσελ. Στο φινάλε προπονητής είναι ο άνθρωπος και δεν του επιτρέπεται να κάνει κριτική στην ΕΠΟ για το πως θα διοργανώνει το κύπελλο Ελλάδος. Και σαν προπονητής του Ολυμπιακού είπε τη μεγάλη αλήθεια. “Η δουλειά μου κρίνεται στην Ευρώπη”.

Όχι, δεν το είπε αυτό. Με τα δικά του λόγια όμως, αυτό εννοεί ο Ισπανός. Ξεκάθαρα. Ο στόχος μας στον Ολυμπιακό, του προέδρου και εμένα, είναι το τσάμπιονς ληγκ. Και το πρωτάθλημα;

Δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, λέει ο αποδυτηριάκιας. Αυτή είναι η αλήθεια. Είμαστε εκτός πραγματικότητας αν δεχθούμε ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει το πρωτάθλημα. Ότι κυνηγάει το πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα το ΄χει στην τσέπη ο Ολυμπιακός. Δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα ο Μαρινάκης και ο Μίτσελ. Επειδή, όμως, ο στόχος του Ολυμπιακού, δηλαδή η συμμετοχή και βέβαια η διάκριση στο τσάμπιονς ληγκ, περνάει μέσω του πρωταθλήματος, γι' αυτό υπάρχει,... όσο υπάρχει, ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα.

Ύστερα είναι και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Να ξέρουμε τι λέμε. Δεν ήρθαν στη συγκεκριμένη ομάδα για να κάνουν καριέρα στην... Ελλάδα. Επαγγελματίες είναι και τους ενδιαφέρει μόνον η Ευρώπη.

Να, γιατί ο Μίτσελ λέει, όσο πιο διακριτικά γίνεται, ότι το κωλοκύπελλο, τα κωλοματσάκια με τίποτα Πανιώνιους, μας βγάζουν από το ρυθμό μας. Τι, δηλαδή, να πρωτοδουλέψω; Ομάδα για τα παιχνίδια του τσάμπιονς λγηκ, με ευρωπαϊκές ομάδες ή, αντίπαλους Β' εθνικής που βρίσκονται στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Διαβάστε ακόμα:

Η μαύρη αλήθεια του Μίτσελ για τον Ολυμπιακό