Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε τον Πανιώνιο; Τα είπε όλα ο Μίτσελ! Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλλα στο Καραϊσκάκη με τον Πανιώνιο, στο ματσάκι κυπέλλου; Η απάντηση έχει δοθεί από τον αποδυτηριάκια. Τι θα πει δεν έπαιξε καλά, δηλαδή όσο μπορεί, τόσο με Παναιτωλικό, Εργοτέλη, όσο και με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο. Το ερώτημα είναι άλλο. Γιατί να παίξει μπάλλα της προκοπής ο Ολυμπιακός;

Να τα πούμε όλα. Όχι, να μην πούμε τίποτα εμείς. Αν αφήσουμε τον Μίτσελ, που κι αυτός τα είπε όλα. Για όποιον γνωρίζει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις. Το λέω αυτό επειδή τα μήντια δεν έχουν άποψη, κι αν έχουν δεν την γράφουν. Είτε επειδή δεν θέλουν, είτε δεν τους επιτρέπεται.

Το να αραδιάζεις σ' ένα κουφό και στραβό μαζύ κείμενο τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στη συνέντευξη με τον Μίτσελ δεν λέει τίποτα. Μόνον οι ψαγμένοι θα “διαβάσουν” πίσω από τις αράδες τι είπε, τι έκρυψε ο Μίτσελ. Ο οποίος στο φινάλε δεν είναι κριτικός, σχολιογράφος. Προπονητής είναι ο άνθρωπος κι η δουλειά του δεν είναι να ενημερώνει, να φωτίζει τον κόσμο.

Ο Πανιώνιος μπήκε στο γήπεδο για να χάσει. Φοβερό, ε; Και δεν έχασε. Γιατί; “Μας λείπει η ακρίβεια” είπε ο Μίτσελ. Έτσι το είπε. “Δεν έχουμε ακρίβεια στις σέντρες, στις πάσες. Για παράδειγμα με Ατρόμητο κάναμε 25 σέντρες και απ΄ αυτές βγήκε μόνον σουτ”. Θες περισσότερα; Γι' αυτό σου λέω ότι ο Ισπανός τα είπε όλα!

Ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού στα ματσάκια της Ελλάδος ψωλοκοπανάνε. Παίζουν στο σορολόπ. Αυτό είπε ο Μίτσελ. Δεν ξέρουν μπάλλα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού; Παραξέρουν. Είναι οι καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ποιοτικό ρόστερ. Αλλά; Σηκώνουν το πόδι και δίνουν μία στη μπάλλα και όπως κάτσει. Με δικά του λόγια αυτά είπε ο Μίτσελ. Αυτά που έχει πει ο αποδυτηριάκιας από την αρχή της σαιζόν, ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν κίνητρο στην Ελλάδα. Μόνο το τσάμπιονς ληγκ στο εξωτερικό.

Και είπε κάτι άλλο ο προπονητής. Το ματς με Πανιώνιο είχε τα θετικά του. Πολύ καλός ο Βούρος και έχουμε μία ακόμα απόδειξη της αξίας του Φουρτούνη. Τι να πει ο άνθρωπος; Από μία άποψη σα να κάνει πλάκα. Αν είναι δυνατόν. Το ματς κυπέλλου, δηλαδή, έγινε για τον Φουρτούνη και τον Βούρο;

Διαβάστε ακόμα:

Σε στυλ Σαραβάκου πήρε πένταλτυ ο Μήτρογλου