ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΑΟΚ, ΠΑΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Τρία πούλμαν έστησε στην άμυνά του ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν, λοιπόν, ο Μίτσελ που έπαιξε αμυντικά, που έστησε “αμυντικά” τον Ολυμπιακό εν όψει της αναμέτρησης με την Γιουβέντους. Ειπώθηκε κι αυτό. Ότι είναι δύσκολο σε μια ομάδα να αλλάζει αγωνιστικό πλάνο, από αγώνα σε αγώνα, και να, γιατί ο πρωταθλητής δυσκολεύεται να προσαρμόζεται από το ένα μοτίβο, αυτό του πρωταθλήματος, σ' εκείνο του τσάμπιονς ληγκ.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Μίτσελ δεν φθάνει στο γκολ όταν ο αντίπαλος ενδιαφέρεται μονάχα για το μηδέν στην άμυνα. Αυτή είναι η στάνη του Ολυμπιακού. Αυτές τις αγελάδες έχει, αυτά τα κατσίκια κι αυτό το γάλα βγάζει. Αυτό το τυρί, αυτή τη μυτζήθρα.

Πούλησε αυτούς που πούλησε ο Μαρινάκης, έφερε αυτούς που έφερε, έκανε συν στο ταμείο, διότι δεν αισθάνεται να απειλείται στην Ελλάδα. Και πράγματι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ υστερούν αγωνιστικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Να, όμως, που ο πρωταθλητής δυσκολεύεται να βγάλει αποτέλεσμα, με συνέπεια να σηκώσουν μπόι και οι “αντίπαλοί” του. Και να νοιώθουν αδικημένοι, όταν πράγματι η διαιτησία παίζει φουλ πανσιόν Ολυμπιακό. Άρα;

Άρα, ο Ολυμπιακός, ο προβληματικός Ολυμπιακός είναι που βάζει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού τους άλλους. Ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει σήμερα φθάνει στους 5 βαθμούς τη διαφορά του από τον Μαρινάκη, που ένοιωθε σίγουρος για την πρωτιά και σ` αυτό το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Απάντηση Σπάθα στον Αλαφούζο