ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΙΒΑΝ

πηγή: Intime
 

Μετά τη διαιτησία του Σπάθα έχουν τρελλαθεί, λέει, στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Πάλι τα ίδια! Ξεχείλισε, λέει, η σταγόνα στο ποτήρι της στημένης, της διαπλεκόμενης διαιτησίας. Πάλι τα ίδια! Δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να κάνουμε, να συντονιστούμε εμείς τα θύματα του παρασκηνίου, να συνεργαστούμε για να βάλουμε ένα τέλος στο καθεστώς της Παράγκας. Πάλι τα ίδια!

Βαριέσαι να ακούς τα ίδια. Μια ζωή τα ίδια. Αλήθεια, πέρα από τις φωνές, σαν τα γαυγίσματα των σκύλων, τι άλλο, επί της ουσίας, μπορούν να κάνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και όποια άλλη ΠΑΕ... τολμάει να ζητάει ισονομία; Την απάντηση την έχω δώσει, τουλάχιστον τέσσερις φορές σε τούτο το μικρό κείμενο. Πάλι τα ίδια!

Ό, τι έγινε μέχρι σήμερα με το θόρυβο, τις καταγγελίες με προεξέχοντα τον Αλαφούζο, αυτό θα γίνει, επί της ουσίας. Δεν θα βγει ουσία, αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Όχι αέρα πατέρα όπως ρίχνουν άσφαιρα πυρά και χωρίς στόχο οι Ιβάν, Αλαφούζος. Αν, πράγματι, θέλουν να αλλάξει κάτι στη διαιτησία, τα δύο αφεντικά ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ένα έχουν να πράξουν. Να ζητήσουν ακρόαση από τον μεγαλειότατο Ευάγγελο Μαρινάκη.

Έχει πολλή δουλειά ο εφοπλιστής. Τις μπίζνες του τις καραβίσιες, ανέλαβε και την ευθύνη του Δήμου Πειραιώς, επεκτείνει και την δραστηριότητά του στις εκδόσεις, στο χώρο των ΜΜΕ, όμως είναι σίγουρο πως θα ανταποκριθεί στο αίτημα των συναδέλφων του Αλαφούζου και Σαββίδη. Θα τους δεχθεί, δηλαδή. Θα βρει χρόνο για μια συνάντησή τους.

Τι να ζητήσουν από τον Μαρινάκη οι δύο συνάδελφοι πρόεδροι; Να παίζεται στα ίσα το πρωτάθλημα. Μα, αυτό θέλει και ο Μαρινάκης! Ο οποίος όχι μόνον το θέλει αλλά έχει και τη δύναμη να επιβάλλει την περίφημη ισονομία που απαιτούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Το πιο εύκολο προτείνει ο αποδυτηριάκιας. “Μεγάλε Μαρινάκη, τιτάνιε Μαρινάκη, μόνον εσύ μπορείς να κάνεις την κάθαρση στη διαιτησία. Εμείς, Αλαφούζος και Σαββίδης, είμαστε ανίκανοι να τσακίσουμε τα λαμόγια. Εσύ, τεράστιε Μαρινάκη, κάνε το θαύμα σου!”.

Διαβάστε ακόμα:

Απάντηση Σπάθα στον Αλαφούζο