ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

πηγή: Intime
 

Και δεν κέρδισε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός. Και μπάλλα δεν έπαιξε. Και τον βοήθησε ο διαιτητής, όσο μπουρούσε. Το χειρώτερο, όμως, δεν το είπαμε! Μπα, υπάρχει κι άλλο, εκτός από την απογοήτευση των γάβρων; Που βλέπουν την ομάδα και να μην παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων, και να μην κερδίζει, μάλιστα με την αβάντα της διαιτησίας.

Το χειρώτερο είναι ότι οι άνθρωποί του αδιαφορούν γι' αυτό που πρωτίστως όφειλαν να φροντίζουν. Να παίρνει η ομάδα το πρωτάθλημα των εντυπώσεων. Των καλών εντυπώσεων. Όχι να αδιαφορεί για όλα όσα του χρεώνει ο κόσμος, ακόμα και γάβροι.

Το πρώτο που είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με τον Αστέρα ήταν να βγάλει ανακοίνωση που να καταδικάζει την διαιτησία! Ότι δεν σφύριξε 50-50. Ότι ευνόησε τον Ολυμπιακό. Και ότι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον κόσμο της ομάδας και την διοίκηση της ΠΑΕ.

Τι ανοησίες είναι αυτές από... κύκλους του Ολυμπιακού ότι ο διαιτητής έπαιξε σωστά, ότι ήταν δίκαιος και τα σχόλια οφείλονται στις υπερβολές κάποιων... ιστοσελίδων. Έτσι δεν αντιμετωπίζει τις... κακές εντυπώσεις ο Ολυμπιακός, απεναντίας τις επιβεβαιώνει.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβουν οι ενέργειες στον Αρη