ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ

πηγή: Intime
 

Βόμβα εδώ, βόμβα εκεί, θα μας τρελλάνουν με τις βόμβες. Χρειάζεται προσοχή μη μας βρουν τα σκάγια. Βόμβα Ρανιέρι στη συνέντευξή του, λέει, ότι Δεν μπορώ να παίξω επιθετικά με την εθνική ομάδα διότι δεν έχω τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Ποια είναι η μπόμπα, ρε;

Μπόμπα και ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ, που στο βιβλίο που έγραψε υποστηρίζει ότι ήταν μεγάλη μαλακία να βάλουμε την Ελλάδα στο ευρώ. Ποια είναι η μπόμπα, ρε;

Μόνον μπόμπα; Και πρόκληση είναι και ξάφνιασμα αυτό που λένε ο Χέλμουτ Κολ και ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Να μιλήσουμε σοβαρά. Και χαλαρά.

Με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Ρανιέρι είχε πει την πατάτα. Μαζύ μου η εθνική Ελλάδος θα παίζει επιθετικά. Καλώς τον Κλαούντιο! Γράφει ο αποδυτηριάκιας επιτόπου ότι αυτά δεν γίνονται. Δεν ήτανε μαλάκες οι Ρεχάγκελ, Σάντος που έπαιζαν αμυντικά.

Δεν μπορείς να πεις ότι άργησε ο Ρανιέρι, αρκετά γρήγορα κατάλαβε ότι η Ελλάδα δεν έχει παίκτες ικανούς να παίζουν στα ίσα ακόμα και ισοδύναμους αντίπαλους. Να κάνουν παιχνίδι σαν πρωταγωνιστές στο γήπεδο. Τύχη έχουν μόνον αν ακολουθούν το παιχνίδι του αντίπαλου.

Γιατί έχει άδικο ο πρώην καγκελάριος; Τι δουλειά έχει ένα καφενείο παρέα με νοικοκυρεμένα κλαμπ;

Διαβάστε ακόμα:

Περνάει την τάξη σαν καλός μαθητής ο ΠΑΟΚ