ΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Η γνωστή και πολυμεταχειρισμένη μαλακία. Η ομάδα δεν παίζει μπάλλα, αλλά κερδίζει τελικά και ο προπονητής έχει έτοιμο το φιλοσοφικόν απόσταγμα. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι είπε ο Δέλλας για το 2-1 της ΑΕΚ επί του Αχαρναϊκού.

Κέρδισε η ομάδα αλλά επειδή φοβάται ο προπονητής μήπως τους πάρουν με απαγωγή τους τρεις βαθμούς γι’ αυτό φροντίζει να τους …κρατήσει. Τι άλλο να πεις.

Προτιμώ 999 φορές στις χίλιες η ομάδα μου να παίξει καλά, ας χάσει, παρά να έχει πρόβλημα αγωνιστικό. Προτιμώ να κρατάω την καλή απόδοση, τη σιγουριά ότι έχω ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο παραγωγής και θεαμοτικότητας, παρά τους τρεις πόντους που δεν μου αξίζουν.

Έχω ομάδα; Είμαι πασάς. Δεν φοβάμαι. Κανένα πρόβλημα κι αν μου στραβώσει ένα παιχνίδι και δεν κερδίσω, ακόμα κι αν χάσω. Γιατί; Επειδή έχω ομάδα. Επειδή έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Δεν λέει τίποτα, για την ΑΕΚ, για την όποια ομάδα, οι 3 πόντοι μιας νίκης, όταν δεν παίζει μπάλλα. Όταν δεν έχει φθάσει εκεί που μπορεί, σύμφωνα με το υλικό της. Κι όταν λέμε τίποτα, εννοούμε ΤΙ – ΠΟ – ΤΑ δεν λέει η νίκη όταν δεν παίζεις μπάλλα, όταν δεν έχεις ομάδα, όταν σε βοηθάει ο αντίπαλος και ο διαιτητής.

Διαβάστε ακόμα:

Απάντηση Σπάθα σε Αλαφούζο