ΥΠΟΠΤΕΣ ΟΙ... ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ – ΒΕΡΟΙΑ 4-1

πηγή: Intime
 

Αυτό δεν θα το έκανε ποτέ ο αποδυτηριάκιας. Να γράψει, δηλαδή, κάτι σε βάρος του Μαρινάκη ή, του Αλαφούζου χωρίς στοιχεία. Κάποιοι θα το γουστάρανε. Είναι αντιπαναθηναϊκοί και θέλουν να βλέπουν γραμμένα πράματα σε βάρος του τριφυλλιού, του Αλαφούζου. Ποτέ, όμως, χωρίς στοιχεία. Είναι αντιολυμπιακοί και τα δίνουν όλα να διαβάζουν κάποιον που να ρεζιλεύει τον Μαρινάκη.

Υπάρχει κώδικας, κορίτσια. Αρχιμαφιόζος να ‘ναι ο πρόεδρος δεν τον χαρακτηρίζεις σαν τέτοιο χωρίς στοιχεία. Χωρίς αποδείξεις. Χωρίς δικαστικές αποφάσεις. Παρακάτω.

Που φθάσαμε, ρε! Να γράφουν φόρα παρτίδα ότι πιθανόν να είναι μπλεγμένη η ΠΑΕ Βέροια ή, κάποιοι ποδοσφαιριστές της στο ύποπτο, στο πρώτο ύποπτο ματς της σαιζόν, ΠΑΟΚ – Βέροιας 4-1. Το γράφουν αυτό τα ΜΜΕ με ντοκουμέντα αέρα πατέρα. Επειδή αυτό… υποπτεύεται μια φέξε βρες και σίγουρα όχι αναγνωρισμένη για την αξιοπιστία της ξένη εταιρεία …ανίχνευσης σικέ ματς.

Βγήκε ο Σκουρλέτης του Σύριζα και είπε ότι βιομήχανοι εξαγοράζουν βουλευτές. Και να συμβαίνει αυτό δεν το λες, χωρίς στοιχεία. Και πως δικαιολογήθηκε ο βουλευτάκος; Το έγραψε μια εφημερίδα, κι αυτή χωρίς στοιχεία, απ’ εκεί το διάβασα. Δεν γίνεται έτσι. Και μια εφημερίδα να γράψει αύριο μια αλήθεια, που όμως θα μοιάζει με παπαριά, γιατί αν την ρωτήσουν που το έμαθε να απαντήσει: Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, το γράψαμε διότι το είπε ένας βουλευτής.

Δεν πάει έτσι. Με τι στοιχεία έγινε χειραγώγηση με ύποπτο στοιχηματισμό στο ΠΑΟΚ – Βέροια 4-1; Δεν υπάρχουν στοιχεία, μόνον υποψίες. Κι εγώ υποψιάζομαι ότι ο τάδε είναι πράκτωρ της Τουρκίας. Δεν το γράφω, όμως. Η Βέροια νομιμοποιείται όπως και η σούπερ λίγκα να στραφούν δικαστικά για δυσφήμησή τους.

Διαβάστε ακόμα:

Περνάει την τάξη σαν καλός μαθητής ο ΠΑΟΚ