Ο ΠΑΟΚ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Πηγή: Intime
 

Τι βλέπεις στο ντέρμπυ; Δεν βλέπω! Αν θα κατεβαίνανε στην παρέλαση ο ΠΑΟΚ μαζύ με τον Παναθηναϊκό θα είχα να σου πω μπόλικα. Για το τι θα κάνουν, για το τι περιμένουμε να δούμε, δεν βλέπω.

Τα δεδομένα. Πρώτος ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με 22 πόντους και γκολ 21-3. Λέει κάτι αυτό; Μη βιάζεσαι. Ο Παναθηναϊκός χωρίς επαφή με την κορυφή, ούτε καν υποψία, με 13 βαθμούς και γκολ 10-8. Ούτε κι αυτό λέει κάτι; Βιάζεσαι πάλι.

Οι δυο αντίπαλοι της Τούμπας προέρχονται από την Ευρώπη. Από παιχνίδια ευρωπαϊκά. Εδώ είμαστε. Μ ε την ήττα του από την Αϊντχοβεν ο Παναθηναϊκός είναι τσακισμένος. Ηττημένος, αποκλεισμένος από την Ευρώπη και ψυχολογικά χαλασμένος. Περισσότερο οι παίκτες του πάγκου. Τι εννοώ;

Μόνο σωματικά κουράστηκαν οι παναθηναϊκοί στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης αυτοί που αγωνίστηκαν κόντρα στην Αϊντχοβεν. Όταν τρέχεις πάνω – κάτω στον αγωνιστικό χώρο δεν σε ακουμπάει τόσο η απογοήτευση που δεν βγαίνει το αποτέλεσμα, όσο στους συμπαίκτες του πάγκου. Χάνει η ομάδα, δεν μπορεί να κερδίσει, ε, αυτό σακατεύει ψυχικά τούς παγκίτες που βρίσκονται σε διαρκή αγωνία.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε αμυντικά στη Φλωρεντία. Τοποθετήθηκε ο Τζιόλης μπροστά από το ζευγάρι των σεντερ-μπακ και η αμυντική τετράδα έγινε πεντάδα. Με Παναθηναϊκό ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας θα βγει στο γήπεδο με ηθικό και θα παίξει για τη νίκη. Όχι όπως στην Ιταλία.

Τι βλέπω; Δεν βλέπω. Ξέρω μόνον ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός, ακόμα κι αν δεν διεκδικεί πρωτάθλημα. Ακόμα κι αν μειονεκτεί στο ρόστερ. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και τη φανέλλα του, όχι σα να παίζει με αντίπαλο στη μέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμα:

Απόφαση στον ΠΑΟΚ για την Ευρώπη