ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

Πηγή: Intime
 

Το θέμα αφορά στους παναθηναϊκούς. Τους πικραμένους παναθηναϊκούς, παρά το διπλό στην Τούμπα! Ναι υπάρχουν τέτοιοι και είναι πολλοί.

Εκεί που καβλαντίζαμε κάμποσοι, μου μεταφέρει με λεπτομέρειες καλός φίλος, στο ξαφνικό βλέπω τον Λουκά, τον Παντελή και τον Ζαχαρία να πετάγονται στο ταβάνι.

- Αίσχοοοοοοος. Να βγάλει ανακοίνωση ο Αλαφούζος!!!

Μόλις είχε δοθεί οφσάιντ στον Καρέλη και η τηλεοπτική γραμμή έδειχνε ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν σε κανονική θέση

Διευκρίνιση από το φίλο μου, που μου μεταφέρει την ιστορία: Και οι τρεις κύριοι που βγήκαν από τα ρούχα τους είναι γάβροι, που υποστήριζαν Πανάθα πιο ένθερμα από τους Κώστα, Μήτσο και Νεκτάριο. Βάζελοι από κούνια εκείνοι ήταν δίπλα τους αποσβολωμένοι.

Ετσι έπαιξε το σκηνικό κατά τη διάρκεια του ντέρμπυ ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού. Οι ΠΑΟΚτσήδες πνίγηκαν στο άγχος τους και οι βάζελοι σε μια αμήχανη κατάσταση να θέλουν την ήττα, για να μην ευνοηθεί ο Ολυμπιακός.

Οι πιο άνετοι απ` όλους στο ντέρμπυ ήταν οι Ολυμπιακοί. Το καταχάρηκαν που κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Δεν ζορίστηκαν καθόλου. Ξέρεις γιατί; Εχουν πάψει να αντιμετωπίζουν ως ισότιμο τον Παναθηναϊκό! Πικρή πραγματικότητα. Για όλους, όχι μόνο για τους βάζελους.

Διαβάστε ακόμα:

Ποδοβολητό Ολυμπιακού ακούει πίσω του ο ΠΑΟΚ