ΑΠΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Πηγή: Intime
 

Ξυνή μυτζήθρα βγάζει αυτή η φουρνιά των διεθνών ποδοσφαιριστών. Μιλάνε τα αποτελέσματα. Θέμα στάνης. Και να σκεφθεί κανείς ότι σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των κυρίων που φοράνε τη φανέλλα της εθνικής παίζουν στο εξωτερικό, κάτι που δεν συνέβαινε πριν το 2004. Είπαμε. Θέμα στάνης, βγάζει άλλο τυρί, κατώτερης ποιότητας.

Όλοι πέσανε να φάνε τον Ρανιέρι. Οπωσδήποτε έχει την ευθύνη του ο προπονητής. Οι παίκτες; Δεν είναι αρκετό ότι όλοι αναγνώρισαν ότι οι ίδιοι φταίνε για την πιο ντροπιαστική ήττα της Ιστορίας για την Ελλάδα. Γιατί, όμως. Γιατί μέχρι υποψίας είχαν τόσο μειωμένη απόδοση. Αυτό είναι το ένα ερώτημα, το εφιαλτικό. Μέχρι που κάποιοι μετά το 0-1 έψαχναν ποια η απόδοση του “2” στο στοίχημα.

Έρχεστε από το εξωτερικό να παίξετε στην εθνική ομάδα με τη σκέψη να... ξεκουραστείτε; Τότε να ξεκουμπιστείτε! Κάποιος να τους το πει. Αφού μόνοι τους δεν το συναισθάνονται. Αλλοίμονο. Να είσαι επαγγελματίας και να μη γνωρίζεις τις υποχρεώσεις σου. Ότι οφείλεις να έχεις αυτοσυγκέντρωση. Να τα δίνεις όλα.

Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Μόρας, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, έξι παίκτες παίζουν στην Ιταλία, σε πρωτάθλημα κυνικά επαγγελματικό. Ο Καράμπελας στην Ισπανία. Κι όμως, εμφανίστηκαν στο γήπεδο σα να προέρχονται από πρωτάθλημα λούνα παρκ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο διάλογος Σαρρή - Ρανιέρι